Horoskopski Znaci koji su rođeni pod srećnom zvezdom

Postoje osobe koje jednostavno sreća prati u stopu.

Kada ih posmatrate čini se da im sve ide od ruke, kao da unapred imaju pred sobom otvorene karte. Svaki njihov korak je lak, svaki potez učinkovit, a rezultat su izvanredna dostignuća. Deluje kao da su rođene pod srećnom zvezdom. S druge strane ima i onih kojima zvezde i nisu naročito naklonjene i koje za sve moraju duplo da se potrude. Danas vam otkrivamo koji se to znaci u Zodijaku smatraju rođenim pod srećnom zvezdom.

LAV

Osobe rođene u znaku Lava su srećnije nego što mogu i da zamisle. Kada god pomisle da im određena situacija ne ide u prilog, njihova srećna zvezda se nadvije nad njima i učini da se sve završi na najbolji mogući način. Razlog zapravo zbog kog Lav uvek dobija ono što želi je njegova snaga, odlučnost i činjenica da se nikad ne predaje. A svi znamo da sreća prati hrabre.

VAGA

Vaga čak i ne mora mnogo da se trudi da bi dobila ono što želi, jer njena srećna zvezda odrađuje najveći deo posla umesto nje. Baš poput vrlo posvećenog roditelja koji uvek nazdire svoje dete i brine se da ne padne. Osobe rođene u znaku Vage su one kojima lako ide od ruke kako žongliranje sa sitnicama tako i rad sa velikim i ozbiljnim stvarima. Vage će se uvek oslanjati na svoju sreću kada treba da nađu izlaz iz mračnog tunela.

DEVICA

Nije čudo zašto je Devica na spisku onih rođenih pod srećnom zvezdom. Ona punog srca pristupa životu, ne obazirujući se na loše komentare. Raduje se poput malog deteta svakom novom danu, osmehu, Suncu, letu ptica a život joj na isti način uzvraća. Čak i kada sudbina ima drugačije planove za jednu Devicu, ona odbija da se povinuje tuzi i nemiru.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.