Horoskopski znaci koji podnose život bez partnera

Svi tragamo za nekom vezom, bilo da želimo da potraje ili da je nešto neobavezno, ali ne podnose svi podjednako dobro status “single”.

Astrologija kaže da zvijezde dosta utiču na to, pa neki horoskopski znaci vrlo lako mogu i bez stalnog partnera i lako se nose sa solo životom.

Strijelac
Pristaje na ozbiljnu vezu samo s partnerom za kog je uvjeren da je idealan. Ako takav nije na vidiku, ispunjava život povremenim kratkim epizodama, ili se snalazi sam. Ova druga opcija omogućuje mu maksimum slobode i minimum odgovornosti, a te su dvije vrijednosti ono za čime najviše žudi.

Vodolija
Slično Strijelcu, ovaj znak je vrlo nezavisan i slobodoljubiv. Trebaju mu razdoblja u kojima može nesmetano razvijati svoje zamisli ili se baviti aktivizmom. Kad je u takvoj fazi, želi uz sebe da ima nekog ko ga potpuno razumije i ko je jednako zagrijan za istu stvar. A taj neko ne mora biti partner – može biti prijatelj, saradnik ili poznanik tako da Vodolijama ne smeta da budu solo.

Jarac
Optimalno samodovoljan tip koji od mladosti štedi, uči kako funkcionišu društvene institucije i živi odgovorno. Pametno raspolaže novcem i sposoban je sam sebe motivisati za rad i kućne poslove. Grozi se emocionalnih drama tipičnih za prisne veze, a još više razvoda i raskida koji bi ga mogao puno da ga košta.

Djevica
Djevica nije doslovno srećna ako je sama, ali je nedovoljno kvalitetna veza previše iscrpljuje i čini bolesnom. Djevica je previše osjetljiva na tuđu neodgovornost, nevjeru, neurednost i manjak higijene da bi se zadovoljila bilo kakvim partnerom. Ako joj neko visoko vrijedan nije na raspolaganju, dobro će se snaći solo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.