Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od septembra 2020?

Verovali ili ne – jesen nam je već na pragu i u ovom mesecu ćemo i zakoračiti u nju. Kada se osvrnemo na period koji je iza nas, slobodno možemo zaključiti da nas je 2020-a godina do sada vodila samo njoj znanim putevima, malo oslobađala, mnogo blokirala – kao da non stop ponavljamo jedne te iste lekcije. I očigledno ćemo ih i ponavljati dok ih ne savladamo. U tom smislu – septembar je pravi i najbolji predstavnik ove godine jer će se u njemu skupiti sva ograničenja i blokade odjednom, ali će istovremeno potreba, snaga, pa I bes da te iste blokade prevaziđemo – biti prenaglašeni.

No, hajdemo redom. U ovaj mesec ulazimo pod opozicijom Venere iz Raka sa retrogradnim Saturnom iz Jarca i kvadratom sa Marsom iz Ovna – ovo je inače ponavljanje karmičkih lekcija vezanih za ljubav, emotivne odnose, porodicu, sigurnost, poslovnu i materijalnu stabilnost. Ulazimo pod kvadratom Marsa iz Ovna sa retrogradnim Saturnom iz Jarca – naša volja, akcija, sposobnost i želje će biti testirani i stavljeni pod „lupu“ vremena i sudbine koje predstavlja Saturn. Mars želi da krene, Saturn da ukoči. Mars greje, Saturn hladi. Mars probija blokade, Saturn gradi još deblje zidove. Takođe – Merkur u znaku Device u opoziciji je sa retrogradnim Neptunom iz znaka Riba – istine ćemo videti jer nam racio radi dobro, ali će uporno oni oko nas pokušavati da nam serviraju laži, da nas skrenu sa puta, davaće nam pogrešne informacije i smernice. Ovaj aspekt pokazuje da je naš put trenutno u magli i da treba pronaći pravac. Definitivno ga hoćemo otkriti, posle mnogo lutanja jer je Merkur u protočnom aspektu sa retrogradnim Saturnom. Prosto rečeno – mozak i hladna glava nas vode dalje i pored teškoća. Oni koji budu strpljivi da ponavljaju pokušaje – doći će do rešenja i cilja.

Prvo bitno dešavanje je 2-og septembra – pun Mesec u znaku Riba koji će doneti gomilanje nervoza, nejasnoća, zbunjenosti, tajni. Neke istine možemo otkriti odjednom i veliko je pitanje da li će nam se svideti.

5-i septembar – Merkur prelazi u znak Vage koji se vezuje za sve vrste odnosa, ugovore. Bićemo spremni za pregovaranje i dogovore. 6-i septembar – Venera prelazi u znak Lava. Pojačava se potreba za ljubavlju, za sjajem, za uživanjima.

9-i septembar – Mars kreće retrogradnim hodom u znaku Ovna. Kada planeta volje, akcije ali i agresije ide unazad, to baš i nije povoljno. Ta agresija i bes se mogu pojačavati, a verovatno je da će svaki naš potez kojim budemo pokušavali da promenimo ili pokrenemo situacije koje su nam bitne biti ili izveden u pogrešnom trenutku ili sa polovičnim rezultatom, a vrlo lako se može dogoditi i da izgubimo snagu i odustanemo na korak od cilja. No, sve ono što smo do sada potiskivali – izbiće, verovatno na ne baš prijatan način.

13-og septembra Jupiter kreće direktno u znaku Jarca – i pored toga što je ovo benefična planeta, niti je njena pozicija u znaku Jarca dobra, niti je on sam podržan od bilo kakve iole jače planete, tako da ćemo efekte njegovog direktnog kretanja itekako sačekati.

17-og septembra imamo mlad Mesec u znaku Device koji se sada vezuje najpre za nove poslovne početke od kojih mnogo očekujemo, za dogovore koji i neće ići tako lako kao što smo se nadali, za zdravlje i za poslovnu svakodnevicu. 22-og septembra Sunce prelazi u znak Vage donoseći ujedno i početak jeseni a 29-og septembra Saturn kreće direktnim hodom u znaku Jarca. Pa….srećno nam bilo svima tokom septembra!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Restoran „HABANERO“Bijeljina-novo ime za uživanje!

Pročitaj →

Beti Bup Žena koja je bila inspiracija za prvu crtanu seks bombu

Pročitaj →

Upozorenje za sve žene

Pročitaj →

Sve što treba da znate o sifilisu

Pročitaj →

kape koje će se nositi ove jeseni i zime

Pročitaj →

Borba Tiha mladih mama

Pročitaj →

Progonitelj Jelene Rozge uhapšen

Pročitaj →

Miroslav Ilić se oglasio nakon vijesti da je preživio infarkt

Pročitaj →

Nagle promene tipa kože

Pročitaj →

Ova haljina je hit ove jeseni

Pročitaj →

Kamilica je nježna biljka ali isto tako je veoma moćna biljka

Pročitaj →

Dašak mora u vašem domu

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.