Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od septembra 2020?

Verovali ili ne – jesen nam je već na pragu i u ovom mesecu ćemo i zakoračiti u nju. Kada se osvrnemo na period koji je iza nas, slobodno možemo zaključiti da nas je 2020-a godina do sada vodila samo njoj znanim putevima, malo oslobađala, mnogo blokirala – kao da non stop ponavljamo jedne te iste lekcije. I očigledno ćemo ih i ponavljati dok ih ne savladamo. U tom smislu – septembar je pravi i najbolji predstavnik ove godine jer će se u njemu skupiti sva ograničenja i blokade odjednom, ali će istovremeno potreba, snaga, pa I bes da te iste blokade prevaziđemo – biti prenaglašeni.

No, hajdemo redom. U ovaj mesec ulazimo pod opozicijom Venere iz Raka sa retrogradnim Saturnom iz Jarca i kvadratom sa Marsom iz Ovna – ovo je inače ponavljanje karmičkih lekcija vezanih za ljubav, emotivne odnose, porodicu, sigurnost, poslovnu i materijalnu stabilnost. Ulazimo pod kvadratom Marsa iz Ovna sa retrogradnim Saturnom iz Jarca – naša volja, akcija, sposobnost i želje će biti testirani i stavljeni pod „lupu“ vremena i sudbine koje predstavlja Saturn. Mars želi da krene, Saturn da ukoči. Mars greje, Saturn hladi. Mars probija blokade, Saturn gradi još deblje zidove. Takođe – Merkur u znaku Device u opoziciji je sa retrogradnim Neptunom iz znaka Riba – istine ćemo videti jer nam racio radi dobro, ali će uporno oni oko nas pokušavati da nam serviraju laži, da nas skrenu sa puta, davaće nam pogrešne informacije i smernice. Ovaj aspekt pokazuje da je naš put trenutno u magli i da treba pronaći pravac. Definitivno ga hoćemo otkriti, posle mnogo lutanja jer je Merkur u protočnom aspektu sa retrogradnim Saturnom. Prosto rečeno – mozak i hladna glava nas vode dalje i pored teškoća. Oni koji budu strpljivi da ponavljaju pokušaje – doći će do rešenja i cilja.

Prvo bitno dešavanje je 2-og septembra – pun Mesec u znaku Riba koji će doneti gomilanje nervoza, nejasnoća, zbunjenosti, tajni. Neke istine možemo otkriti odjednom i veliko je pitanje da li će nam se svideti.

5-i septembar – Merkur prelazi u znak Vage koji se vezuje za sve vrste odnosa, ugovore. Bićemo spremni za pregovaranje i dogovore. 6-i septembar – Venera prelazi u znak Lava. Pojačava se potreba za ljubavlju, za sjajem, za uživanjima.

9-i septembar – Mars kreće retrogradnim hodom u znaku Ovna. Kada planeta volje, akcije ali i agresije ide unazad, to baš i nije povoljno. Ta agresija i bes se mogu pojačavati, a verovatno je da će svaki naš potez kojim budemo pokušavali da promenimo ili pokrenemo situacije koje su nam bitne biti ili izveden u pogrešnom trenutku ili sa polovičnim rezultatom, a vrlo lako se može dogoditi i da izgubimo snagu i odustanemo na korak od cilja. No, sve ono što smo do sada potiskivali – izbiće, verovatno na ne baš prijatan način.

13-og septembra Jupiter kreće direktno u znaku Jarca – i pored toga što je ovo benefična planeta, niti je njena pozicija u znaku Jarca dobra, niti je on sam podržan od bilo kakve iole jače planete, tako da ćemo efekte njegovog direktnog kretanja itekako sačekati.

17-og septembra imamo mlad Mesec u znaku Device koji se sada vezuje najpre za nove poslovne početke od kojih mnogo očekujemo, za dogovore koji i neće ići tako lako kao što smo se nadali, za zdravlje i za poslovnu svakodnevicu. 22-og septembra Sunce prelazi u znak Vage donoseći ujedno i početak jeseni a 29-og septembra Saturn kreće direktnim hodom u znaku Jarca. Pa….srećno nam bilo svima tokom septembra!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.