HOROSKOP ODAJE VAŠE VRLINE U SEKSU: Vodolija je PERVERZNA, Lav pravi ŠOU!

I pre samog seksualnog čina moguće je otkriti kakva je osoba u krevetu. Svaki horoskopski znak ima vrline i mane kada je seks u pitanju, a neke su toliko tipične da je neophodno izdvojiti ih.

1. Ovan je kao grom

Njegova veština u krevetu može se uporediti sa grmljavinom – oni su mešavina energije i silovitosti sa kojom iznenađuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole da dominiraju, a seks sa njima je spontan i strastven. Ipak, mana im je što poput munje mogu brzo da bljesnu, ali i jednako brzo da nestanu. Oni kao da teže da budu prvi u svemu, pa tako i u postizanju orgazma, bez obzira na partnera.

2. Bik je oličenje izdržljivosti

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni, a u seksu i vrlo izdržljivi i nezasitog libida zbog Venere koja njima vlada. Oni uživaju u dodiru svilenog rublja, zavodljivom mirisu parfema i tragovima ruža – u seksu se služe svim osećajima. Nijedan detalj im ne promiče, ali imaju manu – znaju da budu predvidljivi u pozama, vremenu i mestu same radnje.

3. Blizanci znatiželjni

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele da istraže svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno menja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, voljni su da isprobaju sve poze, pomagala i da ostvare svaku fantaziju… Međutim, kako imaju kratak interval koncentracije, takav zna da bude i njihov libido – jednako brzo kako se mogu da se “zapale”, tako mogu i da se ugase.

4. Rak je i nežan i grub

Niko vas neće držati tako snažno, blizu i jako poput pripadnika ovog znaka. Oni svojom senzualnom prirodom u seks lako prenose svoje emocije, zbog čega partner sa njima to lako doživljava kao vođenje ljubavi i istinsku povezanost. Negativna strana? Isti taj brižni Rak često doživljava promene raspoloženja i može se pretvoriti u bezosećajnog, a seks biti grub i hladan, naročito ako se ljute na partnera.

5. Lav od seksa pravi predstavu

Pripadnici ovog znaka u seksu žele kraljevski protokol – od predigre sa pet nastavaka, maratonski seks i dugo maženje posle. Sa njima se partner oseća kao glavni glumac u odličnom erotskom filmu, sa nabijenom dramom i inovacijama. Međutim, mana im je što ponekad više misle na svoje zadovoljstvo više nego na partnerovo.

6. Device ispunjavaju sve želje

Pripadnici ovog znaka su usmereni tome da udovolje drugoj strani, oni se u tom činu osećaju seksi, pa su još uzbuđeniji. Stalno usvajaju nove veštine i time iznenađuju partnera koji sa njima može uživati u seksu potpuno opušteno. Mana im je što su na početku odnosa uvek za akciju, ali vremenom očekuju da druga strana bude ta koja češće inicira seks.

7. Vage ne izostavljaju ništa

Za pripadnike ovog znaka seks započinje mnogo pre skidanja – oni dele komplimente, imaju lepe gestove i razgovor vide kao uvertiru u strastveno iskustvo. Sa njima je seks predivno iskustvo, obraćaju pažnju na veš, mirise, atmosferu… Mana im je što mogu da očekuju od partnera da im čita misli, odnosno neće verbalizovati šta bi tačno voleli i želeli, a to ih može učiniti isfrustriranim i pasivno-agresivnim.

8. Škorpiji je seks najdraži sport

Pripadnici ovog znaka su vladari seksa u Zodijaku, a njihov nezasiti libido ih tera da posvećuju veliku pažnju fizičkoj strani ljubavnih odnosa. Od partnera traže potpunu prepuštenost i lako ih uvode u svet seksualnih igrica u kojem oboje uživaju, a seks nikad nije dosadan. Mana im može biti to što mogu i da preteraju sa fetišima, a zbog durenja i ljutnje mogu namerno da uskraćuju seks, čime muče i sebe.

9. Seks sa Strelcem je luna park

Seks sa istraživačkim i liberalnim pripadnicima ovog znaka liči na vožnju u zabavnom parku. Strelac će vas bacati na sve strane i preplaviti vaše osećaje kako biste bili maksimalno uzbuđeni. Koliko god bili dobri ljubavnici, koji veliku pažnju posvećuju ljubljenju, mana im je to što seks može delovati kao da nije jedinstven, odnosno da onog sa kim spavaju mogu pretvoriti u objekt za zadovoljavanje njihove požude.

10. Jarac otkriva svoju divlju stranu

Ispod promišljenog i kontrolisanog oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje – seksualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um. Oni koriste to što ih drugi potcenjuju kao svoju prednost, a ko izađe iz njihovog kreveta opsednut je time koliko se daju u seksu. Mana im je što oni, poput dobrog vina, zahtevaju vreme da bi se opustili i partneru pokazali sve to – u kratkim avanturama to neće pokazati jer im treba vremena da se opuste.

11. Vodolije naginju perverzijama

Pripadnici ovog znaka su inovatori, a seks je samo još jedno polje u životu u kojem mogu eksperimentirati i istraživati. Za njih ne postoje tabui niti osuđuju druge, pa su idealan partner da isprobate sve ono što ste ikada hteli bez srama, a oni će vam rado otkriti svoje perverzije. Mana im je što se seks sa njima može pretvoriti više u fizičko, a manje u emotivno iskustvo.

12. Ribe izazivaju žmarce

Pripadnici ovog znaka su vrlo intuitivni i razumeju “jezik tela” svog partnera, pa su korak ispred svega – znaju šta on želi pre nego to i sam kaže. Zbog toga oni vode ljubav svim čulima, gotovo umetnički, sa puno leptirića i žmaraca po koži. Međutim, ponekad funkcionišu po principu crno-belo, pa im je mana da naginju ili prema previše sebičnom ili pak previše ugađajućem ponašanju u seksu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.