HOROSKOP I SEKSUALNI AFINITETI: Vodolija voli tantrički seks, Bik dugu predigru!

Ovan žudi za izazovima, Jarčevi vole divlji seks, obično bez romantike i suptilnosti.

Ovan

Kako bi pobedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove poze, mesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktan pristup, previše priče će ga udaljiti. Ipak, neće biti na odmet ako direktno popričate šta mislite da radite sa Ovnom, ali onda to morate i da uradite.

Bik

Jako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekani čaršavi, ukusna hrana i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. Dobra masaža vrata i ramena će svakako pomoći.

Blizanac

Ne mogu odoleti dobrom stilu i inteligenciji. Trendi i zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u krevetu je za njih najbolja predigra. Gledanje ili čitanje erotičnog sadržaja, uz maženje, će probuditi želju za seksom.

Rak

On je večiti romantik. Uživa kada izražavate žudnju za njim. Pesma o vašoj vezi ili poseban provod na dan kada ste se upoznali, probudiće strast. Rak obožava hranu, stoga će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi, po mogućnosti negde uz vodu, biti savršena predigra.

Lav

Lav žudi za pažnjom i izražavanjem ljubavi. Predigra u obliku fine večere, odlaska u bioskop ili pozorište će biti pun pogodak. Lav je jako kreativan, zato se potrudite oko kreativne predigre kako biste probudili njegovu strast.

Devica

Devica ima svoju zločestu stranu koja dolazi na videlo kada je jako uzbuđena. Suptilno zavođenje i dodiri su ono što Devicu pali. Fina i zdrava večera takođe neće biti naodmet ako želite Devicu u potpunosti raspametiti. Ona ne može bez predigre!

Jarac

Kada se rešite njihove rezerviranosti, otkrićete njihovu strastvenost.

Opuštena atmosfera će ih uzbuditi, a uvek su za seks na otvorenom jer to budi njihovu najdublju i najskriveniju strast.

Vodolija

Voli da eksperimentiše. Egzotična predigra, kao što je tantrički seks, probudiće njegov um i telo. Erotične igračke, filmovi i priče će ga zaintrigirati. Kako je Vodolija društveni tip, nemojte se začuditi ako ga uzbude priče o seksualnom životu drugih ljudi.

Ribe

Kostimi i igre različitih uloga će probuditi njihovu maštu i pretvoriti ih u pravu seksualnu zver. Takođe će dobro doći opuštanje u toploj kupki ili maženje uz more jer ćete time rasplamsati njihovu žudnju za seksom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.