HOROSKOP: Bill Gates

BILL GATES – 28.10.1955., ŠKORPION

Škorpioni su majstori za baratanje novcem drugih, pa su izuzetno vešti bankari, ulagači, sponzori, odnosno nađu se svugde onde gde treba izvrtiti tuđa sredstva ili dobivaju ako ne duhovna, a onda konkretna sredstva drugih. Tako tu ima vrlo bogatih udovica, veštih manipulatora masama koji povuku novac od njih ili pak doslednih trgovaca, ali tuđim novcem. Priroda je to 8. kuće koja predstavlja promene, vrata u drugi svet, smrt, ali i ono što sledi od drugih (2. kuća od 7. koja predstavlja druge nasuprot nama), odnosno sve vrste nasleđa, miraza, kredita, mecena, kao i zarade od i nad drugima.

U slučaju Billa Gatesa radi se zaista o materijalnom oplođivanju drugih, od strane drugih i preko njih. Mase u astrologiji uvek predstavlja Pluton (koji je usput i prirodni vladar znaka Škorpiona), a ovde se radi o pravoj dobitnoj kombinaciji jer Bill Gates ima konjukciju Plutona i Jupitera u 2. kući (novca, bogatstva, materijalnih dobara koja dolaze k njemu, njegovim trudom, ali od mase drugih jer je u igri Pluton). Ne treba ni reći da Jupiter sve to širi i povećava, a kako Bill ima i jaku 5. kuću, to je i pravi sretnik čije špekulacije neretko urode plodom i zbog nemalo sreće ili okolnosti koje mu idu na ruku.

Važan element u njegovom uspehu (osim spomenutog) je i Uran u 1. kući koji naglašava inovaciju, osobu koja je originalna i iznedri nešto novo, potpuno neočekivano. Ko je mogao zamisliti učinke Windowsa kao najprihvaćenijeg operacijskog sistemva na svetu? Možda jedino Bill Gates jer mu Uran daje i intuiciju, ali i tvrdoglavost do nivoa zadrtosti jer je u kvadratu sa Suncem. Zato je ostao dosledan i uporan u svojim nastojanjima. Ista planeta potencira i bavljanje informatikom.

Venera takođe donese povećavanje, bogaćenje, no u ovom slučaju ona nije bila karta na koju je Gates zaigrao. Naime, njegova Venera je u Škorpionu u konjukciji sa Saturnom, što je odličan aspekt za štedljivost i stezanje, odnosno taj aspekt daje pravi osećaj kad treba ograničiti sredstva ili ih usmeriti na koristan način. Verovatno je uticao i na to da Gates ne živi razuzdano, pa neguje određenu skromnost, bolje rečeno običnost u stilu življenja – ima skladan „običan“ brak, ne razbacuje se i ne slika po novinama, a svojoj deci ne dopušta svaki hir i zahteva od njih izvršavanje dužnosti i obaveza.

Baš deca su glavni motiv što se Bill Gates posvetio humanitarnom radu. On je naime, osoba koja jako voli decu i premda to ne pokazuje otvoreno, svakako je spreman učiniti sve kako bi svoje bogatstvo stavio u službu poboljšanja uslova života i školovanja siromašnih, a posebno dece. Tome doprinosi i konjukcija Sunca i Neptuna koja kod njega potencira saosećajnost. Kako mu je karmički čvor u Strelcu u 5. kući, to će preći sve granice i svoje težnje usmeriti na dobrobit što više mališana. Može se reći da se radi o dobrom čoveku prilične intuicije koji ne komplikuje stvari, nego se jasno i jednostavno fokusira na ono što želi i tu deluje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.