HOROSKOP: Aleksandar Fleming

ALEXANDER FLEMING – 6.8.1881., LAV

Priča o Flemingu i „slučajnom“ otkriću penicilina trebala bi se očitati iz njegove natalne karte. I to se jasno i vidi!

Da podsetimo, Alexander Fleming bio je britanski mikrobiolog rođen u Škotskoj koji je vršio razna istraživanja u svom laboratoriju. Kako nije bio previše uredna osoba, takav mu je bio i laboratorij. U ovom slučaju to se pokazalo sretnom osobinom jer je jednom prilikom vrativši se s nekog putovanja zatekao u laboratoriju običajeni nered. No ovaj put, oko nekih pokusa razvila se plesan za koju je primetio da je ubila bakterije. Kasnije su još drugi naučnici usavršili proizvodnju penicilina i tako je otvoren put za spašavanje mnogih ljudskih života. Fleming je čak dobio i Nobelovu nagradu. Neko bi rekao zahvaljujući svom nemaru i neurednosti. A usput je omogućio spašavanje ljudskih života. Koji sretnik!

Radi se o Lavu prilične taštine i ne zanemarive arogancije. Jake kvadrature između Lava i Bika govore i o određenoj principijelnosti koja ponekad prerasta u tvrdoglavost. Osećaj vlastite važnosti je naglašen i ako mu je ikad mama ili neko drugi spomenuo da je neuredan, on bi na to samo odmahivao rukom. Ne bi mu palo na pamet da tu išta menja. Jaki aspekti Neptuna (planete koja vlada i bakterijama) sigurno su ga odveli u svet klica. Kvadrat Sunca (u Lavu) s Neptunom i Saturnom (u Biku) sigurno je doneo zapuštenost, nemar, neurednost kao sastavni deo ličnosti, dok je Jupiter (takođe u Biku) sve to još digao na kvadrat. No sve to ima izlaz kroz Uran u Devici.

Naime, upravo Neptun i Saturn, odgovorni za neurednost i bakterije, tvore prekrasan trigon s Uranom u Devici. I tu je izlaz i dobitna kombinacija njegove neurednosti. Ista se osobina preokrenula u nešto novo, revolucionarno i pozitivno za čovečanstvo (Uran) na najbolji mogući način.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.