Haški sud preuzima slučaj Tanje Savić Evo šta Tanja savic kaže o povratku djece

Tanja je već mjesecima odvojena od djece koju je njen suprug Dušan prema svjedočenju same pjevačice odveo bez njenog odobrenja u Australiju

Pjevačica Tanja Savić već duže vrijeme je u žiži javnosti, ali ne zbog svoje blistave karijere nego, nažalost, zbog problema koji su zadesili njenu porodicu.

Tanja je već mjesecima odvojena od djece koju je njen suprug Dušan, prema svjedočenju same pjevačice, odveo bez njenog odobrenja u Australiju, a dodatno se sve zakomplikovao kada joj je uskraćen svaki vid komunikacije sa sinovima, za šta je ona javno optužila svekra i svekrvu.

Sada je Tanja za portal “Srbija Danas” progovorila o svojim planovima, porodici i kako se bori sa trenutnom situacijom i time što je toliko dugo razdvojena od svoje djece.

Ona je sinoć nastupala na jednom poznatom beogradskom splavu. Pred kamere je stala vidno raspoložena, nasmejana i euforična, ali na prvi pomen djece i pitanje da li je proteklih nekoliko dana uspjela da uspostavi kontakt sa njima i da dobije ikakav odgovor, odmah se uozbiljila sa tugom u očima koju nije mogla da sakrije.

Ta tema je baš onako teška, kako za mene, vjerujem i za svu moju publiku. Jedino šta mogu da kažem je da ja ovo, od svog i dalje zakonitog supruga, nisam očekivala ni u najluđim snovima. To da će mi uskratiti i zabraniti svaki kontakt sa decom. Isključivao je telefone, najduže što ih nisam čula je deset dana, pa je dodala

Ne mogu da dođem do svoje djece, to me ubija, ali eto, kažu da se tužan čovjek smije, to je hrabrost – ističe Tanja.

Na pitanje da li je razmišljala kako da dođe u ponovni kontakt sa djecom, kao iz topa je odgovorila:

– Ja sam ovo sve pokrenula sa namjerom da idem preko Haške konvencije, preko suda da ih vratim. Moja djeca su živjela ovdje i ova zemlja im je mnogo pružila. Sve su imali ovdje, sve sam im dala – govori nam Tanja.

Ona je osvrnula i na podršku koja joj stiže sa svih strana te da joj ona mnogo znači.

– Čitam sve poruke i pozitivne riječi. Sve tom mi uliva nadu i zahvalna sam zbog toga mnogobrojnim fanovima i svima koji su stali uz mene u ovom teškom trenutku. – rekla je pjevačica na kraju.

Tanja se iskreno progovorila i o nemarnosti svog supruga i tome kakav on zaista ima odnos sa djecom, o trenucima kada joj je bilo najgore i kako preživljava pakao koji ju je zadesio.

Ona je takođe otkrila kako planira da svojim sinovima jednog dana objasni ovu razdvojenost koju preživljavaju, a kojoj, nažalost, i dalje ne nazire kraj.

Izvor: espreso.rs

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.