HAOS POSLE POLIGRAFA – Bane URLAO na Erminu: „PRAVIŠ ME DEBILČINOM“ -A onda mu je ona OBEĆALA OVO

Orila se Bela kuća.

Tokom prošle noći u Beloj kući je održana emisija „Trenutak istine“ koja je razotkrila sve detalje odnosa Ermine Pašović sa Banetom Čolakom, ali i koliko je Ermina bila bliska sa Gagijem Đoganijem.

Bane nikako ne može da pređe preko toga što se Ermina klela u sina i lagala da se nije poljubila sa Gagijem, a tokom večeri, došlo je do svađe među njima.

– Ti si bila sa Gagijem, pa si bila u top odnosima kada si ovde ušla. Ti si se dve godine dopisivala sa njim, pričala o imenu deteta. Nemoj me sada nervirati. Ti mene praviš debilčinom. Ti si bila svesna da on tebe predstavlja svojoj deci kao devojku, a ti si to kulirala, a imala si dečka. Vi ste imali mnogo više nego Ivana i ja. Ti znaš da sam ja tebe mnogo voleo napolju, a sada ideš ovde tako nisko i pričaš kako sam ja pričao da ću imati sa njom petoro dece, ja sam se sprdao – rekao je Bane.

– Je l’ ti misliš iskreno da se taj čovek meni sviđa? Ja neću odustati od nas, ja ću se boriti za nas – pričala je Ermina.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.