„G*VNO JEDNO…“ Lukas izneo sve detalje RATA sa Brenom – Da nije BEŽALA, samo bi ona čula sve ovo!

Prvo javno obraćanje!

Aca Lukas prvi put je javno progovorio o svom ratu sa Lepom Brenom! Folker objašnjava zbog čega je toliko gnevan na  dojučerašnju prijateljicu, za koju tvrdi da mu je „zabila nož u leđa“, kao i šta bi joj  rekao da je negde vidi.

– Čekao sam ja dugo da se mi sretnemo, da joj u lice kažem da je govno.  Kada me neko tako izda, postaje najgori čovek za mene i moj najkrvaviji neprijatelj. Voleo bih da se na ovo stavi tačka, jer sam sada istresao sve što mi leži na duši.

Lukas objašnjava zašto je kivan na pevačicu.

– Napadam je zato što mi je bila prijateljica, a zabola mi je nož u leđa na pravdi Boga, a ništa joj nisam uradio. Dve godine ja već želim da joj saspem sve u lice, dve godine ona mene izbegava. Evo, konačno sam sada našao priliku da joj kažem šta osećam. Da nije bežala, samo bi ona čula sve ovo.

Evo šta kaže Aca na pitanje o mogućnosti za pomirenje sa Brenom:

– To što je pokušala da mi rasturi brak se ne prašta. Pogotovuo ona, koja mi se zaklinjala na vernost i prijateljstvo, a radila mi iza leđa.

Pisalo se da je Lepa Brena bivšu Acinu suprugu, Sonju Vuksanović, savetovala da ga ostavi. Govorila joj je: „Šta će ti taj kockar i narkoman.“ Pevač je upravo zbog toga ljut na svoju nekadašnju prijateljicu.

Aca je takođe otkrio šta bi rekao Breni kada bi je sreo.

– Da smo ostali prijatelji, poručio bih joj da stavi šešir na glavu i ide da gleda konje na hipodromu, a ne da peva, jer sada postoje neki drugi pevači koji su daleko popularniji od nje – priča Lukas i nastavlja

– Čuo sam priče da sam ljubomoran na Brenu, što nema veze s vezom. Ne smeta mi ni njena sadašnja, ni nekadašnja popularnost. Bilo mi je drago što sam bio prijatelj najveće balkanske zvezde koja je postojala na ovim prostorima. Trenutno sam ja najbolji i to svi znaju.

Na pitanje da li misli da je bivšoj prijateljici „trn u oku“, popularni pevač ima pripremljen odgovor.

– Ne mogu da shvatim da neko može da bude ljubomoran zato što sam ja popularan. Sujeta je najgora bolest na svetu i ubija toga ko je sujetan, a ne onu drugu osobu. Ne želim da dobijem tu bolest, jer se ljudi lakše leče od raka nego od sujete. Ja sam se na vreme od toga odvojio, jer da se ne lažemo, niti se nešto radujem tuđim uspesima, niti me boli uvo ko je koliko karata prodao – zaključuje Aca Lukas.“

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.