Grupa Hurricane izbacila tri nova singla!

Danas tačno u podne, grupa Hurricane predstavila je 3 nova singla.

“U vremenu kada ne možemo da se družimo sa našom publikom na našim nastupima, riješili smo da im poklonimo tri nove pjesme.”- kažu devojke iz grupe Hurricane.

U pitanju su singlovi, Čaje šukarije koju je proslavila Esma Rdžepova a ovog puta u aranžmanu Darka Dimitrova djevojke su izvele potpuno novu verziju pjesme. Spot se snimao na filmskim lokacijima u staklari u Pančevu gdje se snimaju filmovi za Bolivud. U spotu je učestvovalo 30 igrača Beogradskog igračkog centra a spot potpisuje Dejan Milićević.

Spot za drugu pjesmu pod nazivom Lopove koju potpisuju Kanerasi, režirao je takođe Dejan Milićević. U oba spota, djevojke su se predstavile potpuno drugačije. Njihov vizuelni identitet je potpuno promijenjen i što se tiče stajlinga i što se tiče predstavljanja u spotovima.

Treći singl je pesma Want ya koju su djevojke snimile prošlog decembra u Los Anđelesu u Univerzalovom studiju a autori pjesme su Bryan Todd, Adis Eminić i Vanessa Campagna. Ono što je jako zanimljivo je to da se u ovom spotu pojavljuju njihovi fanovi, spot je sniman u Beogradu a režirao ga je Đorđe Obradović.

Jako nam nedostaju nastupi ali je sad veoma bitno da se svi suzdržimo kontakata i da sačekamo da se što prije završi ova pandemija. Nadamo se vrlo brzom druženju a do tad, slušajte nas a mi vam spremamo još više iznenađenja. Pošto ne možemo da se družimo po diskotekama, družićemo se na našim društvenim mrežama i naravno svim emisijama na našim televizijama.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.