Greške koje žene najčešće prave

Pronalazak ljubavnog partnera i nije baš jednostavna stvar. Iako to možda ne mislimo, često je problem upravo u nama, jer zbog lažnih uvjerenja ne uspjevamo da pronađemo tu posebnu osobu.
Ako se pitate zašto ne možete da pronađete srodnu dušu, posljednja stvar koju bi trebalo da uradite je da odustanete i da se odreknete nade. Pokušajte da sagledete greške koje pravite i da poradite na njima.

1. Upoređujete se sa drugim ženama
Poređenje je jedna od najgorih stvari koje možete da uradite sebi, jer se obično završi omalovažavanjem sopstvenog izgleda i vrijednosti.

Nije važno da li ste bolji ili lošiji od druge osobe, negativna energija i ljubomora su osjećanja koja ne bi trebalo da budite u sebi.

Pokušajte da na ljepši način gledate svijet oko sebe i fokusirajte se samo na dobre stvari. Stanite ispred ogledala i ispričajte sve svoje vrline koje vas krase, a onda ćete moći da to isto primjenite u životu sa drugim ljudima.

2. Zacrtali ste tip muškarca
Želite da pronađete partnera koji je najbolji u svemu. Nažalost, za to postoji mala mogućnost. U glavi možda imate sliku savršenog muškarca i ne želite ništa drugačije od toga.

Probajte da proširite svoje vidike, jer se ljubav vašeg života nalazi upravo ispred vas.

Umjesto da se fokusirate na fizički izgled, obratite pažnju na nečije osobine. Ono što osoba nosi u sebi je važnije od svih fizičkih atributa.3.

3. Mislite da je prekasno za sve
Ukoliko ubjedite sebe da ste propustili životnu šansu, doći ćete u situaciji da prestanete da se nadate. To je velika greška, jer odustajete prije nego što ste nešto započeli.

Zaboravite na stare navike i razmišljajte pozitivno. Vjerujete u sebe i u činjenicu da na svijetu postoji osoba koja čeka samo na vas.

Ljubav ne može da se isplanira, ona se jednostavno dogodi. I dok čekate „onog pravog“, pokušajte ostvarite bolju i ljepšu vezu sa sobom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.