Greške koje sve žene ponavljaju nakon raskida

Izgleda da sve dolazi sa iskustvom koje poučava kako izdržati nevolje. Ali u praksi ovo uopšte ne funkcioniše. Nije naročito važno koliko je raskida žena imala jer su mnoge od njih spremne da ponove slične greške. I sve što možemo je da se smejemo.

Promena frizura je obavezna nakon raskida

Kao što muškarci kažu, ako žena nije promenila frizuru nakon raskida, to znači da nije stvarno bila povređena. Dakle, nakon rastanka obično SVE žene menjaju frizure.

Promena rasporeda u stanu

Nezadovoljstvo nakon raskida mnoge žene iskoriste da potpuno preurede dom. Najčešće je to raspored nameštaja po feng šuiju koji će doneti novu energiju u vaš život.

Prijavljuju se za sportske treninge i odlaze tamo najviše dva puta

Žene se pretplate na sve društvene aktivnosti prijatelja i idu na SVE događaje koji se pojavljuju na Facebook-u. To je poenta, zar ne? Družite se i upoznajte se.

Prijavljuju se za novi i skup hobi – biraju najskuplje časove kuvanja, kupuju nove šerpe, kalupe i pribor za pečenje. Prvi mesec izgleda cool, dok ne napustite hobi. Onda posuđe skuplja prašinu, a narudžbina hrane će biti najbolja opcija.

Kupuju par cipela koji ubija stopala, ali izgledaju seksi

Nove seksi cipele uvek poprave raspoloženje, zar ne? 

Rezervišu jeftinu avionsku kartu, zaboravljajući da moraju da obezbede i hotel

Idu same na večeru

Prijatelji vas podstiču da budete nezavisni, tako da mislite da ceo restoran pun ljudi neće primetiti usamljenu devojku koja plače nad picom.

Preuzimaju ne jednu, već četiri aplikacije za upoznavanje

Iako nema savršene instrukcije, svaka žena se drugačije nosi sa rastankom.

Sve gore navedene greške su komične i zapravo (ako zaista odete u teretanu i na kurseve), one odvlače pažnju od duhovne drame! Zato ne očajavajte i nastavite da radite na sebi.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.