GREŠKA PRODUKCIJE! Detalj koji je PROMAKAO mnogima na IZBORU za mis, ovo je SKANDALČINA!

Neviđeno!

Sinoć je u Zadruzi održan izbor za mis Zadruge. U toku izbora su predstavljene sve zadrugarke koje su ove godine izabrane da učestvuju.

Ceo program je vodila nova voditeljka Tamara Đurić koja je sada dobila priliku da se dokaže u ulozi voditeljke, jer je da tako kažemo, prvi put nastupila sama, bez Milana Miloševića koji joj je pre ulaska pravio društvo u toku otvaranja ove sezone.

Prva na izboru je bila Dalila Dragojević koja je napravila skanal na početku.

– Da li ja sada treba nešto da uradim, da prošetam, plešem, šta, hoće li mi neko reči – sarkastično je upitala, zbunjenu i nespremnu voditeljku, koja je tako reći zamuckivala.

Zatim je Dalila izašla izvela svoj performans i rekla Tamari da bi mogla da joj pridrži periku, a onda je pobednički prošla pored nje.

Ipak, ovo nije bio kraj muka nove voditeljke koja je vrlo često ostajala bez odgovarajuće reči jer nije imala spemno ono što bi trebalo da kaže, a ni celokupan program izbora joj nije bio poznat.

U jednom trenutku je okrenula leđa publici, kako bi čula šta joj ljudi iz produkcije govore, jer nije bila sigurna da li će odmah nakon žena, biti predstavljeni i muškarci na ovom izboru.

Da li je njeno možemo reći nespretno vođenje emisije greška produkcije ili njena lično? Ostaje da vidimo u toku ove sezone.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.