GRCALA U SUZAMA: Nadežda kroz jecaj izgovorila – Moj stan je pun KRVI, pa uputila Tomi POTRESNE reči

Doživela je pakao!

Milionski auditorijum je zaprepastila vest da je Tomislav Panić rano jutros fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić i naneo joj telesne povrede. O paklu koji je preživela, Pinkova zvezda je ove večeri u specijalnoj emisiji smogla snage da progovori pred milionskim auditorijumom.

Voditelj Milan Milošević je upitao Nadeždu kako je zapravo došlo do nasrtaja, kada je samo nekoliko sati pre toga pričala koliko je zaljubljena u njega.

– Desilo se to da smo malo više popili, on je flertovao sa devojkama, šta se desilo u njegovoj glavi, ja to ne znam. U mom stanu ne postoji staklena flaša, već samo staklena čaša, koja se verovatno odbila o zid i udarila njega u glavu. Da me je tukao pensicama, da me je zverski tukao, jeste me tukao. Govorio mi je da sam bolesna devojka koja treba da se leči. Ja njemu ništa nisam uradila toliko loše da bi me on zverski tukao. Nisam spavala 48 sati. Moj stan je pun krvi. Još uvek sam zbunjena i ne znam šta se desilo. Ja želim njemu mnogo sreće u životu, a ono što bih želela jeste da ga sretnem sa ženskim detetom – pričala je Nadežda kroz suze.

Biljićeva je ispričala šta je prouzrokovalo njihovu raspravu i kako je došlo do okršaja među njima i pritom je imala važnu poruku za njegovu majku.

– On je poljubio jednu devojku na „blic“ u mom prisustvu, a pre toga je na splavu flertovao sa drugim devojkama, to je bilo takvo poniženje. Ja želim njegovoj mami da poručim da se ona ne sekira, to je jedna divna žena. Osećam se jadno i bedno. Osećam se kao ker, koga šutneš – dodala je.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.