GOTOVO, IZLAZI IZ ZADRUGE! Bane Čolak BRUTALAN nakon razgovora sa majkom, Ermina PRESEKLA!?

Haos!

Bane Čolak je dobiopravo na telefonski poziv, kako bi se čuo sa majkom Jasminom. Ona je odmah zatražila da svi iz govornice izađu jer nema poverenja u bilo koga. Ona mu je kao što smo već pisali u tom razgovoru savetovala da ne veruje Ermini i da ga ona koristi kako bi sprovela svoj rijaliti plan, a da je zapravo ušla zbog drugog čoveka, aludirajući na Gagija.

Po izlasku iz govornice on je odmah otišao da raspravi sve to sa Erminom, a ona ga je samo slušala.

– Rekla mi je da sve radiš radi rijalitija, da je ona meni jedini prijatelj na svetu i da nema zašto da me laže. Takođe mi je rekla da si folirant, lažov, da se napolju sve zna. Ona je rekla da si sa njom napolju prekinula kontakt, da ona i svi znaju i da si ušla zbog Gagija, da za to postoje dokazi, da se napolju vidi kakva osećanja gajiš prema njemu, a da zapravo ne gajiš prema meni – rekao je Bane i dodao da je njegova majka procenila da se loše ponaša odkako je Ermina ušla u Zadrugu.

– Rekla mi je da dete napolju nisi ostavila zarad mene, već da si to uradila zarad Gagija. Kaže da te molila da Gagiju ne šalješ nikakve poklone za rođendan i da mu ne organizuješ rođendan, a da je ti nisi slušala. Ona tebi kaže „odj*bi“ a ti njoj pređeš preko svega i to mi je rekla – rekao je Bane Ermini.

– Zaključila je da je Gagi ispao gospodin što neće da priča o nekim stvarima, a mogla bi da priča – rekao je Bane Ermini koja je samo slušala.

– Tu situaciju smo ispeglale što se tiče poklona. Nismo razgovarale tri dana na početku rijalitija, a tada i nismo bile toliko u kontaktu – rekla je ona.

– Ti si meni tako nešto bitno sakrila. Jesi li ti normalna – pitao je Bane Erminu.

– Ja ne znam šta se napolju dešava, ali ovo stvarno nije fer – rekla je Ermina.

– Moja majka ne bi izgovarala ovakve reči na televiziji sa nacionalnom frekvencijom – rekao je on.

– Ne možemo mi ovo prevazići, ona ti je majka – rekla je Ermina.

– Nemoj da doživim to da mi novinari pokažu dokaze. Budi surovo iskrena, jer ja tebe volim iskreno i želim da ovo prevaziđemo – rekao je Bane.

– Ja sumnjam za sve što si mi rekla za Gagija. Moja mama je za mene svetinja i sve što kaže ja joj verujem – rekao je Bane.

– Kaže mi da si isfolirala sve, da sve gleda, da vidi kako se gledate, kako ga ti gledaš, a da ja ovde sem Matore nemam drugog prijatelja. Ne bi moja majka izručila kantu g*vana na tebe za džabe – rekao je Bane.

– Moji su protiv naše veze, sada je i Jasmina, a ja ne mogu da pređem preko toga, to nam je bila jedina snaga, šta mi preostaje nego da izađem napolje – rekla je ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.