Godina ljubavi Za ove znakove horoskopa

Jesen je već stigla i godina polako, ali sigurno, kreće ka svom kraju. Prilično je neizvjesno što nas očekuje u 2021. godini, ali jedno je sigurno: za ove horoskopske znakove biće to godina ljubavi.

1 Vaga

Što se tiče ljubavi, vage očekuje godina puna uspona i padova. Vage će se otvoriti mnogim ljudima te će slaviti život, ići na putovanja i kratke izlete. Nastajaće nova prijateljstva, ali i puno više od toga. Ako vaga već ima partnera, šanse za daljnji korak su u 2021. godini jako velike. Dakle, moguće je vjenčanje ili zajednički život. Kod vaga koje su solo je vrijeme da nekoga upoznaju. Svejedno šta će se dešavati u ljubavnom životu vaga sljedeće godine, treba da ostanu opuštene te prihvate stvari onako kako dolaze. Inače, zaiskriće između vage i vodolije: šanse su jako dobre!

2 Bik

I bikovi će sljedeće godine dobiti puno prijatelja, ali će se ipak malo suzdržavati. Osim toga, može doći do nekih napetosti u februaru, junu, krajem septembra te početkom oktobra. Trebalo bi da izbjegavate nesporazume te odmah otvoreno razgovarate. U martu i aprilu će za bikove biti predivno u ljubavi. Ti će mjeseci biti puni romantike. Međutim, u maju ćete se možda razočarati, ali ako se koncentrišete na to da ostanete otvoreni i ne date se smesti, očekuju vas daljnja intenzivna druženja i poznanstva. Posebno će vatreno biti s jednom osobom koja je rođena u znaku raka.

3 Blizanci

Horoskop blizanaca za 2021. uglavnom je prožet novim susretima te s puno vremena koje ćete provesti s prijateljima. Međutim, svakodnevni stres bi se češće mogao pojavljivati i stajati ti na putu. Zbog toga pripazite na nesporazume, a posebno početkom februara, u julu te oktobru. Moglo bi ih biti zbog loše komunikacije. Premda će vam ljubavni život biti dobar početkom godine, kasnije se može zakomplikovati. Solo blizanci će još neko vrijeme ostati solo. Nakon te faze velike su šanse za romantičnu vezu. Blizanci će se tada toliko dobro osjećati da će razmišljati o vjenčanju. Krajem godine će blizanci imati puno zahtjeva prema svojim partnerima, pa su moguće manje napetosti. Ključna riječ je komunikacija. Inače: s osobom rođenom u znaku ribe moglo bi doći do ozbiljne ljubavne veze.

4 Strijelac

Hrabrost i znatiželja pobrinuće se da će se strijelac sljedeće godine približiti čak i osobama kojima se inače ne bi usudio približiti. Za solo strijelce će godina započeti strastvenim poznanstvom. Zauzeti strijelci će početkom godine provoditi puno vremena s partnerom te uživati u intimi u dvoje. Međutim, 2021. godina bi i za strijelce mogla biti godina nesporazuma s partnerom. Osobe rođene u znaku strijelca imaju ponekad osjećaj da ne mogu nešto reći bez da nekoga odmah ne povrijede. Zbog toga bi morale razgovorom objasniti što zaista žele reći. Ako ste solo i upoznate osobu rođenu u znaku blizanaca, moglo bi ozbiljno zaiskriti među vama.

5 Vodolija

U porodici vodolija može doći do napetosti i to posebno u februaru, junu, novembru i decembru. Različiti nesporazumi štetiće tada i vezi vodolija. S druge strane, u ostalim mjesecima ovaj znak može računati na snažna prijateljstva te podršku. Romantične veze takođe su vrlo izgledne. Solo vodolije mogu se veseliti sjajnim izlascima i novim poznanstvima. Oni koji su u vezi otkriće veselje i sreću. Na kraju će vodolije za sve uvijek pronalaziti prave riječi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MART 2021

Pročitaj →

Novi anticelulit tretman

Pročitaj →

Brekinja – spas za regulaciju šećera iz prirode

Pročitaj →

Kuća s impresivnim pogledom: Suvremena interpretacija tradicionalne seljačke kuće

Pročitaj →

Važno je jesti raznovrsnu hranu

Pročitaj →

Pohovane palačinke sa šunkom

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2021

Pročitaj →

Vodeničarka Radmila Jeremić čuva tradiciju u mlinu iz doba Austro-Ugarske

Pročitaj →

Amerikanka prešla na islam inspirisana turskom serijom „Ertugrul“

Pročitaj →

Meta korone je i gušterača, zaraženi nakon bolesti mogu oboljeti od dijabetesa

Pročitaj →

kako nositi odijelo? Pogledajte kako to radi nenadmašna 50 plus influencerica

Pročitaj →

Dilema u odgoju djece: Kazna ili nagrada?

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.