GOCA TRŽAN ISKRENO O NASILJU NAD ŽENAMA! „Ona je bila ku*va, je*ala se ovako, onako“

Rešava i svoje i tuđe probleme!

Goca Tržan jedna je od retkih pevačica koja bez dlake na jeziku priča o svim tabu temama, razbija predrasude i bez blama odgovara na pitanja. Veliku pažnju medija je privukla time što je pružila podršku ženama žrtvama nasilja i ispričala da je i sama prošla kroz taj pakao.

Goca je otkrila koliko joj je zapravo bilo teško da priča o tome, s obzirom na to da je i sama sve to prošla.

– Želela sam da pričam o tome, ali pod mojim uslovima. Kod nas se o tome piše uglavnom samo kad se desi neki zločin, retko kada se u suštini vodi računa da nema nasilja nad ženama. Najgore je što odmah krenu komentari: „E, ona je bila kurva, j*bala se ovako, onako.“ Sve je to nasilje, samo je to verbalno nasilje, o kome bi svi trebalo da vodimo računa! Nije mi bilo teško da se ogolim, jer ako sam uspela da pomognem jednoj ženi, bilo je vredno – rekla je Goca, pa istakla da li su joj se javljale žene koje su prošle kroz isto.

– Dobijala sam dosta poruka zahvalnica. Mene one gledaju kao podršku, kao nekoga ko govori sve što one misle, a nemaju hrabrosti da kažu ili su sputane na bilo koji način. Tako da, ja sam uvek tu da pomognem ugroženima – objasnila je pevačica.

Goca je ponosna majka dvanaestogodišnje devojčice Lene, a pevačica otkriva i da svojoj ćerki i njenim drugarima rešava ljubavne probleme.

– Lena ne radi ništa strašno, ništa što druge roditelje ne pogađa. Nije željna medijske pažnje. Naprotiv, želi da se skloni i sakrije, i to mi je drago. Meni je samo škola važna i ne znam o čemu bi u tim godinama s decom trebalo da raspravljamo. Nedavno me je, pošto pevam na trgu u Pirotu za Novu godinu, pitala da li može da napravi žurku kod kuće. Samo sam je pogledala i rekla: „Ne“. Da smo mi tu, bilo bi okej da pozove drugare, ali ovako – nikako. Njene drugarice i drugovi dolaze kod nas kad imaju neke „ljubavne probleme“, pa se sa mnom savetuju. Ja sam im kao super da im rešim sve probleme. Trudim se da budem dostupna i tada nisam Goca Tržan, već Lenina mama – rekla je Goca.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.