GLUMICA DOBILA PIJETEĆE PORUKE! “Zucneš li da sam te ja silovao, najeb**eš!”

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je izazvala pravu buru u domaćoj javnosti kada je otkrila da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik iz Srbije, ovih dana od svog silovatelja dobija strahovite prijetnje da će učiniti isto kao i prije deset godina, ukoliko javnosti otkrije njegovo ime, piše „Alo!“.

Naime, lijepa Mariola iz „Ivkove slave“, ni slutila nije da će njen dokumentarac „Zaceli me“ koji je nedavno predstavila na „Sarajevo film festivalu“ izazvati toliku pompu, te da će se na noge podići i tužilaštvo i policija, ali i da će se javiti onaj kojeg je opisala u svom prvom dokumentarnom filmu, a čije ime nije željela da otkriva. Sada je, očigledno svijestan da će Danijela, ukoliko ode u policiju i bude saslušana, morati da to učini, riješio da joj stavi do znanja da to ne radi. Jer neće dobro proći.
– Moćnik iz filmske industrije o kojem je film i napravljen pokušavao je da stupi u kontakt s njom kada je saznao da je ona snimila dokumentarac u kojem govori da je silovana. Na sve načine je pokušavao da dođe do njenog broja telefona, sve dok na kraju nije uspio da ga nađe. Tada je krenuo pravi pakao za Danijelu.

Kako piše alo.rs, ona je u prvi mah počela da se trese, od šoka dugo nije mogla da dođe sebi, a onda je počela da plače.

– Samo je ponavljala da nije prevazišla strah koji osjeća zbog svega što joj se dogodilo prije deset godina, iako je mislila da jeste – rekao je za „Alo!“ Danijelin prijatelj i dodao:

– Slao joj je jezive poruke. Na primjer: „Da li si svjesna da svoju porodicu izlažeš opasnosti? Ne razmišljaš šta bi im se moglo desiti? Ti ćeš se vratiti u Ameriku, a oni?“ Ipak, najgora je ona u kojoj joj opet prijeti silovanjem – kaže on i otkriva sadržaj jedne od poruka.

„Ako samo zucneš i nekom otkriješ moje ime, proći ćeš gore nego tada. Moje silovanje nisi shvatila kao čast i privilegiju, već kao traumu. E pa doživjećeš je još jednom ne budeš li jezik držala za zubima!“, napisao joj je navodno silovatelj.
Danijela je prema riječima njenog prijatelja dugo razmišljala šta da radi s pretnjama, da li da ode u policiju i sve ispriča, a onda se sjetila svih jezivih poruka koje joj je slao i obećanja da će ispuniti svoje pretnje ukoliko to uradi, pa je odustala.

U dogovoru sa porodicom odlučila je da zasad ćuti, bar još neko vrijeme. Napustili su rodno selo i odveli je u Novi Sad.

– Nisu u Ruskom Krsturu već danima. Kuća je zaključana, roletne spuštene, sve je napušteno. Ne znam kada će se vratiti i kakvi će biti Danijelini dalji koraci – rekao je glumičin prijatelj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

11 bež komada iz H&M-a za početak godine prepun stila

Pročitaj →

Načini na koje školovanje dece od kuće može uticati na vaš brak

Pročitaj →

Beauty trend za 2021. godinu

Pročitaj →

Prelepe monohromatske zimske odevne kombinacije

Pročitaj →

Indijanski dud – Noni

Pročitaj →

Moderna klizna vrata ambara

Pročitaj →

Jogijski doručak – bogati izvor energije iz male zdjelice

Pročitaj →

Pohovane punjene šnicle

Pročitaj →

4 razloga zašto kašica od rižinih pahuljica nije dobra za bebe

Pročitaj →

3 znaka obdarena nevjerojatnom intuicijom

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2021

Pročitaj →

Kako voljeti SLOMLJENU ženu

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.