GLADUJE, UGROŽENO ZDRAVLJE?! Stanje Dare Bubamare može biti OZBILJNO! Zabrinula sve!

Šta joj to treba?

Opšte je poznato da mnogi ljudi koji se bave javnim poslom i te kako vode računa o svom izgledu, a tu naravno spadaju i pevačice.

Ipak, reklo bi se da im je nekada preči upravo taj izgled od dobrog zdravlja, kao što se šuška da je slučaj i sa Darom Bubamarom.

Nema sumnje da je pevačica svoj izgled i te kako poboljšala, ali kako joj to nije dovoljno, rešila je da se podvrgne drastičnim merama.

Ona je na svom Instagramu objavila snimak uz koji je napisala da gladuje i trenira, ali da se isplati i da joj uskoro izlazi nova pesma.

Ona je ovom objavom zabrinula mnoge svoje pratioce, jer smatraju da ovakav način nije nimalo zdrav i da nikako ne bi smela da gladuje, već da se ispravno hrani. Ukoliko pretera, u kombinaciji sa napornim vežbama zapravo sebi može da nanese više štete nego koristi, a neretko se prvi simptomi manifestuju u vidu umora, vrtoglavice, pa čak i nesvesti.

Nadamo se samo da Dara zna da nam je i ovakva mačka i po.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.