GAGIJA NAPALI ZADRUGARI! Đogani BAČEN na MUKE, zbog AFERE sa njom, ISPLIVALA ISTINA!

Nije mu lako!

U toku je rasprava oko toga kako je ovonedeljni vođa Ermina Pašović podelila budžet među zadrugarima.

Mnogi zadrugari smatraju da je Bane uticao na njenu nelogičnu raspodelu budžeta, a Miljana je na neki način stala na njenu stranu.

– Mislim da bi Bane uradio sve za ljubav, a što se tiče Ermine, tu sam sa njom svakoga dana. Što se tiče ove podele budžeta, meni je podela bila nenormalna, zbog toga što joj je on rekao „j*bem te u usta“. Što se tiče Gagija ona je rekla Banetu, da će iz poštovanja prema njemu da mu da mali budžet. Gagi je sto posto iskren po pitanju ovog odnosa, on se čovek povukao. Apsolutno je nelogično podelila budžet, dala je Dalili i Vladimiru najveći budžet.

– Gagi jeste rekao istinu, to smatram od samog početka. Ermina se par puta izlanula i nekontrolisano potvrdila priču. Gagi pokušava da se isključi iz cele priče i pokazao je da ga ne zanima da se bori ovde sa trideset ljudi, kada ga napadnu i kažu da leže, a on se drži svoje priče, tako da ja smatram da sve što je Gagi pričao, da su imali napolje, taj parking, dopisivanje i ostalo, da je sve istina. Sreća njena što je Gagi takav kakav jeste, inače bi on posle ove njene reakcije i negiranja da je nečega bilo među njima, haos napravio da je drugačiji – rekla je Dalila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.