„GAGI JE PROPAO! ŽIVI KAO MIŠ IZA PIJACE“ Đole Đogani PROGOVORIO o Anabeli „Uzela mu je IMOVINU i POSAO“

Sve joj je ostavio zbog dece?

Anabela Bukva je nedavno priznala da se grupa „Fanki Dži“ raspala zbog brata Gagija Đoganija, densera i muzičara Đoleta Đoganija.

– Zaista sam dala sve od sebe da ostanem u grupi, a za propast krivim Đoleta, zato što je Gagi slušao njega. Ja sam dobila ugovor po kome sam trebala da nastupam za 100 evra po nastupu, a u slučaju da odem iz grupe, trebalo je da napustim stan u kojem sam živela sa decom – rekla je pevačica.

– Kako da ne, kriv sam što su s- Sve ovo Anabela radi zbog toga što smo se Vesna i ja ogradili od Luninog ponašanja u rijalitiju, rekli smo da je preterala i da to nema smisla, ali da je ona naša, nisam je se odrekao, ja sam njen stric. Ona je ušla kao Luna Đogani, sa našim prezimenom, koje je brend – završio je Đole.e Anabela i Gagi razveli, kao i za sve što se desilo. Ona je osoba kojoj treba pomoć, treba sa nekim da porazgovara, da je neko usmeri i posavetuje. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o razvodu i ugovoru od 100 evra za nju po jednom nastupu, to su čiste nebuloze. Stan koji ima više od 80 kvadrata je Gagi ostavio njoj, zbog dece, a on živi kao miš tamo iza pijace, eto kakav je on. Nakon rastanka ona je nastavila da peva pesme grupe „Fanki Dži“, a ne Gagi koji je bio lider. Ona mu je uzela imovinu i posao, uzimala je po 4.000, 5.000 evra po nastupu, zato je Gagi propao i sada je u „Zadruzi“ – rekao je Đole.

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.