Frizura odaje seksualne navike žene

Muška zaluđenost ženskom kosom već je nadaleko poznata, ali kako stvari stoje, nije dovoljno samo uživati u pogledu, nego treba obratiti pažnju na frizuru kako bi saznali koje su seksualne navike žene koju nameravate da osvojite.

Konjski rep obično ženama daje mladolik izgled, ali treba znati da su prilično avanturistički nastrojene u spavaćoj sobi. Kako kažu seksualni savetnici, otkrivanje očiju jasno sugeriše seksualno samopouzdanje, pa se muškarcima preporučuje lagani pristup i duga predigra, jer nakon toga slede čuda, pišu Nezavisne.

Savršena frizura, u kojoj svaka dlaka stoji na svom mestu pokazuje da se radi o ženi koja pazi na red i voli da bude šef u krevetu. Ipak, kad muškarac pokaže dovoljno inicijative, oklop će pasti i otkriti vulkan strasti.

Kosa koja leti na sve strane, neukrotivo prkoseći i vremenu i laku i češljevima, odaje ženu koja se u svojoj koži oseća izuzetno prijatno. Opušten pristup je glavna karakteristika ovih žena u životu, pa tako i u krevetu. Šta god da se desi, doživećete jedno nezaboravno iskustvo.

Bilo koji oblik punđe otkriva da se radi o ženi koja uživa u flertu, jer pokazuje najsenzualniji deo tela – vrat. Zato, takav pristup možete očekivati i u krevetu, a na vama je da tu nežnost i blagost rasplamsate u šumski požar, što vam neće biti teško ukoliko počnete upravo od vrata.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.