Evo što si izgubio kada si mi rekao zbogom

Izgubio si je. Ljubavnika, partnera, najboljeg prijatelja i sanjara. Izgubio si ženu na koju si se uvijek mogao osloniti. Uz nju si mogao imati sve. Ali ubrzo će ona sve to biti nekom drugom.

Izgubio si ljubavnika.

Onu koja bi te čvrsto zagrlila kada te boli i onu koja bi te opet zagrlila kada bi napravio strašnu pogrešku. Izgubio si ljubavnicu koja je nježna, ali strastvena. Izgubio si ljubavnicu koja je razigrana, ali uvijek u skladu sa sobom.

Bila bih ona koja je puna ljubavi, i ona koja bi te slušala kada ne bi znao što bi rekao. Ona bi te tješila kada bi se uplašio. Ona bi te zaštitila od svih boli koje bi osjetio.

Kad si rekao zbogom, izgubio si partnera.

Onu vrstu partnera koja bi stajala uz tebe čak i kada bi pokazao svoju najmračniju stranu u sebi. Izgubio si partnera koji bi ti dao cijeli svijet. Ona te nikada ne bi iznevjerila.

Ona ti nikada ne bi glavu okrenula. Jer kad si rekao zbogom, izgubio si partnera koja će uvijek ostati vjerna. Vrsta partnera koja te nikada ne bi napustila, zbog ničeg ni zbog nikog.

Kad si rekao zbogom, najvažnije od svega, izgubio si najboljeg prijatelja.

Izgubio si ženu na koju si se uvijek mogao osloniti. Izgubio si najboljeg prijatelja koja te mogla i poljubiti i ohrabriti u isto vrijeme. Izgubio si ženu koja se mogla s tobom potući jastucima u krevetu i onu koja bi ti čaj skuhala kada bi se tresao od hladnoće.

Izgubio si ženu koja bi u tebe vjerovala da nikada ne odustaneš od svojih snova, jer tvoji snovi bili bi i njeni.

Kad si rekao zbogom, izgubio si sanjara.

Onog koji ti nikad ne bi dopustio da odustaneš od svojih snova, onu koja bi umjesto tebe sanjala. Ženu na koju si mogao osloniti glavu kada si umoran, ženu koja bi s tobom ostala i u krvi i u znoju i suzama. Izgubio si ženu koja te nikada ne bi napustila.

Izgubio si je. Ljubavnika, partnera, najboljeg prijatelja i sanjara. Uz nju si mogao imati sve. Ona te htjela, željela, voljela.

Ali ubrzo će ona sve to biti nekom drugom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.