Evo kako su Uraganke slavile prolazak u finale

Predstavnice Srbije na 65. Pjsmi Evrovizije direktno prošle u finale, a prolazak u dalje takmičenje proslavile su uz hladan šampanjac koji im je iz Beograda poslao Nenad Knežević Knez.

Članice grupe „Hurricane“ plasirale su se direktno u finale 65. Pjesme Evrovizije, koje će se održati u subotu u Roterdamu.

Nakon proglašenja, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić sve vrijeme su mahale zastavama, skakale i vikale „Idemo dalje, Srbija“.

Čim se malo slegla situacija i utisci, srpske predstavnice otvorile su Ksenijin omiljeni šampanjac, koji je njen otac i pjevač Nenad Knežević Knez juče poslao iz Beograda po jednom prijatelju.

Podsjjetimo, Nenad Knežević Knez je u razgovoru za Nova.rs ispričao da nikako nije uspio da ode u Roterdam, ali je svim srcem bio uz kćerku i njene koleginice.
„Svakodnevno sam sa djevojkama na vezi po nekoliko puta i pratim apsolutno svaki korak. Žao mi je što nisam s njima. Čak sam razmišljao da ih iznenadim sa mojom Tatjanom. Imao sam u planu da odemo tamo da Ksenija, Sanja i Ivana ne znaju i samo da im banemo. Međutim, situacija je prekomplikovana. Potrebno je pozivno pismo od Evrosonga i posebne akreditacije. Pokušavao sam na razne načine da dobijem dokumentaciju, ali nažalost, nisam uspio. Čak smo kupili i avionske karte koje smo morali da anuliramo jer je veoma komplikovano ući u Holandiju“, rekao je Knez i dodao:

„Jedan dečko radi kao kuhar u Roterdamu i onda sam uspio nekako da preko njega pošaljem. On im je odnio šampanjac “, ispričao je Knežević.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.