Evo da li će Hepi televizija biti KAŽNJENA ZBOG NEPRIMERNOG SADRŽAJA koji je uzdrmao Srbiju: Oglasio se REM

Ovo se do sada nije dogodilo.

Srbiju je šokirao snimak oralnog zadovoljavanja koji se odigrao uživo pred kamerama, kada je prostituka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika rijalitija „Parovi“ Uroša Anđelića.

Nakon toga oglasio se urednik „Hepi“ televizije Milomir Marić, a onda je Regulatorno telo elektronskih medija (REM).

Kako je televizija „Hepi“ uopšte mogla sebi da dozvoli emitovanje ovakvog eksplicitnog i sramnog čina, kao i da li će snositi sankcije za isti, odgovorili su nadležni iz Regulatornog tela za elektronske medije.

– Mi ćemo u svakom slučaju pokrenuti postupak, mi to stalno radimo, ali da li će i kada biti izrečene mere to se nikad ne zna, jer nema hitnog postupka. Na sve se dugo čeka i mnogi slučajevi obično zastare i zato televizije u Srbiji mogu da rade šta hoće, ne postoje prave sankcije – kaze članica REM-a, Olivera Zekić, i dodaje da je najveći problem u tome što REM-u nije omogućeno da finansijski kazni propust televizije:

– Mi smo već jednom zabranili program televiziji „Hepi“ na 24 sata zbog neprimerenog sadržaja, ali to očigledno nije urodilo plodom. Dok se REM-u ne dozvoli da sam naplaćuje kazne, ništa se neće promeniti. Takav je princip i u zemljama regiona, gde su kazne za televizije i po 300.000 evra. To su kazne koje ozbiljno mogu da uzdrmaju budžet televizije i sankcionišu je da ne ponavlja neprimeren sadržaj. Dok kod nas samo šaljemo hiljade prijava, ali se ništa ne dešava. U zakonu to mora da se promeni, jer TV industrija može da se dovode u red samo ako ih udarite dobro po džepu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.