ERA UZVRAĆA UDARACA Pevač razočaran sudom, sad on tuži batinaše!

Kralj zabave i narodne muzike Era Ojdanić, koji je 1. avgusta 2017. godine pretučen na vašaru u Tresijama presavio je tabak i tužio batinaše. Na ovaj korak se odlučio jer je nezadovoljan presudom Osnovnog suda u Mladenovcu koja je u najmanju ruku skandalozna i prepuna grešaka o osnovnim činjenicama.

Ojdanić je sa sudskom presudom u rukama, drhtavim glasom govorio o ovom nemilom događaju i oštro osudio nemarnost sudstva i krajnju neprofesionalnost. U sudskoj presudi piše da se čitav događaj odigrao na Svetog Nikolu, i ako je bio Svetog Iliju, što je razmak od četiri meseca. Da bi slučaj bio još zanimljiviji, navedeno je da je pevač uprkos svemu, i ako je bio pretučen, nastavio sa muzičkim programom.

– Ovom prilikom želim da kažem da je javno tužilaštvo u Mladenovcu, gde sam ja bio pretučen i opljačkan, drugog avgusta 2017. godine u Tresijama. Ispao sam po njihovoj presudi lopov, kriminalac na neki način, a da nisam ni opljačkan ni pretučen. Oteli su mi 1.900 evra, otkinuli lanac zlatni sa vrata. Čak i onako prebijen kada sam se vratio onako go do poljasa, jer je sve na meni bilo pocepano, oni su naveli u njihovom rešenju, da sam ja nastavio mužički program i pevao, a ustvari to apsolutno nema nikakve veze ni sa čime. Tad su pogrešili i datum u rešenju. Bio je Sveti Ilija, a oni su naveli u saopštenju da je bio Sveti Nikola. kako može neko pogrešiti toliki razmak u datumima? Oni ne znaju kada je Sveti Ilija. Da se sretne prvi Albanac, znao bi kog je datuma taj svetac. Ne znam u čemu je štos, ali naše sudstvo ne radi posao kako treba. – rekao je poznati srpski narodnjak Era Ojdanić.

On je naveo da mora da se poradi na sudstvu u Srbiji, jer ne sme da se dogodi više da sud toliko pogreši.

– Mora da se povede računa ako je u pitanju pravda,onda traba da se ispoštuje to. Verujem da nisam jedini kome su pogrešili na slučaju. Ne znam da li je s namerom pogrešeno na meni, ali Sud ne sme da pogreši, jer je on taj koji deli pravdu. Svaki sudija se zakleo kad je polagao, da će deliti pravdu, isto kao i zdravstveni radnici što polažu Hipokratovu zakletvu. Ja, kao javna ličnost, imam primedbu na Javno tužilaštvo u Mladenovcu. – napomenuo je Era i dodao da se ovaj slučaj rešio, te da on nije hteo da diže privatnu optužnicu, da privatno ganjam te momke.

– Nisu oni došli sa namerom da bi pretukli Eru Ojdanića i opljačkali, jer su bili mortus pijani. Ja sam na prvom mestu otac, deda, imam 50 godina karijere u narodu i sa narodom. Na takvim mestima, kao što je bilo mesto gde su me pretukli, pevao sam za pola veka svoje karijere, maltene 40 godina, i nikada nisam bio u takvoj situaciji da mi se takvo nešto desi. Pevao sam i Hrvatima, i Turcima, Albancima, ali da mi se desi takav incident, od strane mojih ljudi, pa to je neverovatno i za nepoverovati. – istakao je pevač za portal

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.