Enterijer u nijansama konjaka

Interesantna rješenja u vašem domu kada je enterijer u pitanju ne zahtijevaju uvijek nužno gomilu novca. Centralno mjesto u životnom prostoru može dobiti jedna intenzivna boja i tako činiti glavnu dekorativnu osnovu. Ta boja može biti boja konjaka.

Ova zanimljiva boja, koja naziv nosi po francuskom gradu Konjak, odnosno poznatom piću (francuski Cognac) smirena je, topla i elegantna. Njen spektar pripada osnovnoj smeđoj, ali ona, uz oker, posjeduje poseban senzibilitet.

Kroz istoriju

Kolorit kojim plijeni najčešće se dovodi se u vezu s kožnim namještajem. Tako je kroz istoriju razvoja dizajna, od popularne leptir lounge stolice, pa sve do modernih sofa, konjak nijansa asocijacira na modernu klasiku i neprikosnoveno postojanje stila. Do danas se u auto-industriji pri odabiru nijansi unutrašnjosti luksuznih automobila niti jedna nijansa ne nameće kao imperativ poput ove nijanse smeđe.

Boja isprofilisanog sklada

Njena varijacija u enterijeru, istraživanje i kombinacija sa drugim nijansama često je hod po ivici opasnog. Vrlo zahtjevna, snažna i na određen naziv buntovna – traži predanost i vrijeme. Ako se na pravilan način, kontrolisano i smjelo unese u prostor – uzvraća višestruko i to isključivo isprofilisanim skladom.

Akcenat za važne enterijere

Od bazne bijele, kao oštrog kontrasta, pa preko žute, indigoplave ili ljubičaste, vizuelni vatromet koji konjak nijansa daje ambijentu odupire se vremenu i prolaznosti. Materijali s kojima se spaja, od betona pa do stakla, eksplicitno joj pristaju i u svakoj se varijanti osjeća prirodno. Upravo je to razlog što se i danas i u prošlosti sretala i sreće u diplomatskim, ambasadorskim i kraljevskim rezidencijama, najluksuznijim hotelima i građevinama kulture i umjetnosti.

Spremna na iznenađenja

Konjak ton podržava sve stilove, od retro i vintage, do klasike i modernog minimalizma. Na specifičan način, ona je spremna na iznenađenja, uvećava dozu estetike ambijenta i snažno individualizuje prostor. Specifična je po tome što lako upija nove imidže, a svoju sofisticiranost ne podređuje niti jednom od njih.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Beti Bup Žena koja je bila inspiracija za prvu crtanu seks bombu

Pročitaj →

Upozorenje za sve žene

Pročitaj →

Sve što treba da znate o sifilisu

Pročitaj →

kape koje će se nositi ove jeseni i zime

Pročitaj →

Borba Tiha mladih mama

Pročitaj →

Progonitelj Jelene Rozge uhapšen

Pročitaj →

Miroslav Ilić se oglasio nakon vijesti da je preživio infarkt

Pročitaj →

Nagle promene tipa kože

Pročitaj →

Ova haljina je hit ove jeseni

Pročitaj →

Kamilica je nježna biljka ali isto tako je veoma moćna biljka

Pročitaj →

Dašak mora u vašem domu

Pročitaj →

zdrav način ishrane Jedini

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.