ENTERIJER KUĆE SA VODENIM TEMAMA

Arhitektonska firma studija Lape je izvela realizaciju projekta Yacht House, odnosno izgradnje moderne rezidencije u predgrađu Vilnijusa u Litvaniji, u blizini same ivice šume.

 

Glavni cilj ovog projekta je bio da se izgradi porodična kuća koja će reflektovati životni stil njenih stanovnika, posebno njihovu ljubav prema plovidbi i brodovima. Zasvođeni plafoni i zidovi sačinjeni od prozora kreiraju svetao i prostran osećaj u ovoj savremenoj kući. Raspored je isplaniran po privatnim i socijalnim potrebama porodice, spavaće sobe su sakrivene od posetilaca, dok su zajedničke zone kombinovane u jednom planu otvorenog prostora.

Beli zidovi, javorovo drvo, anodizovani aluminijum i dosta stakla kreiraju savremenu šemu u rezidencijalnom prostoru koji se prostire na tri različite visine. Veliki akvarijum je dekorativna referenca moru, dok bazen i đakuzi nastavljaju vodenu temu ovog dizajna i u eksterijeru. Prave linije evoluiraju na polukružnim zidovima i zakrivljenim elementima, budeći osećaj boravka na velikoj jahti. Na kuhinjskom ostrvu se njegova baza transformiše u površinu oblika slova S, pritom stvarajući iznenađujuće lep vizuelni efekat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.