ENTERIJER KUĆE SA VODENIM TEMAMA

Arhitektonska firma studija Lape je izvela realizaciju projekta Yacht House, odnosno izgradnje moderne rezidencije u predgrađu Vilnijusa u Litvaniji, u blizini same ivice šume.

 

Glavni cilj ovog projekta je bio da se izgradi porodična kuća koja će reflektovati životni stil njenih stanovnika, posebno njihovu ljubav prema plovidbi i brodovima. Zasvođeni plafoni i zidovi sačinjeni od prozora kreiraju svetao i prostran osećaj u ovoj savremenoj kući. Raspored je isplaniran po privatnim i socijalnim potrebama porodice, spavaće sobe su sakrivene od posetilaca, dok su zajedničke zone kombinovane u jednom planu otvorenog prostora.

Beli zidovi, javorovo drvo, anodizovani aluminijum i dosta stakla kreiraju savremenu šemu u rezidencijalnom prostoru koji se prostire na tri različite visine. Veliki akvarijum je dekorativna referenca moru, dok bazen i đakuzi nastavljaju vodenu temu ovog dizajna i u eksterijeru. Prave linije evoluiraju na polukružnim zidovima i zakrivljenim elementima, budeći osećaj boravka na velikoj jahti. Na kuhinjskom ostrvu se njegova baza transformiše u površinu oblika slova S, pritom stvarajući iznenađujuće lep vizuelni efekat.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.