ENTERIJER KUĆE NA OBALI

Španska dizajnerka enterijera Susanna Cots je dizajnirala je ovaj projekat enterijera u Sant Andreu de Llavaneres, malom primorskom gradu severno od Barselone, u Španiji, sa morem, kao glavnim elementom.

Ovo je prostor gde imaginarne linije mora postaju prave. More je centar koji obeležava raspored prostorija, osvetljenje i boje ovog projekta enterijera. Inspirisana spoljašnjošću kuće, dizajnerka je iskkoristila svetla i nijanse koje doprinose jednostavnosti i smirenosti prostora.

Bela dominira i daje prostoru ličnost koja privlači red, a dopunjena je bojama. Dizajn se prostire ka moru iz svakog dela kuće, unoseći prirodu u enterijer. Kuhinja, trpezarija i spaće sobe su paralelne sa morem, dozvoljavajući spoljašnjosti da uđe u kuću na mnogo načina.

Spoljne površine su integrisane sa podovima, uzglavljem kreveta i kupatilom, postižući isti eksterijer-enterijer efekat. Binomi su tiho prisutni u ovom projektu enterijera kroz kombinaciju dizajna, funkcionalnosti, pejzaža i topline.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.