Elma Sinanović otkrila ko je prepoznao njen talenant za muziku!

Elma Sinanović je pre mnogo godina napravila veliki bum na estradnoj sceni u regionu, a njene pesme su se slušale na svakom koraku. Međutim, iako je imala samo hitove, ona je u jednom trenutku rešila da se povuče sa scene.

Ona je otkrila da je bilo puno razloga za povlačenje sa estrade, a osvrnula se i na svoje detinjstvo i to ko je zapravo „kriv“ što je postala pevačica.

– Bila je dosta razloga zašto sam se povukla sa javne scene, ali ne bih da se vraćam na to, želim da zaboravim taj period koji i nije bio baš najlepši u mom životu, preskočila sam to. Nije me bilo, ali sad sam se vratila i nastavljam tamo gde sam stala – otkriva Elma i nastavlja o svom detinjstvu:

Moje detinjstvo je bilo srećno, svi smo nekako bili isti, nebitno da li smo iz bogate ili siromašne porodice. Nekako je to danas drugačije, nije kao ranije, ali ja sam imala fino detinjstvo, sad kad se setim… Drugačije su i vrednosti uoošte vezano sve za decu i njihova odrastanje. Sećam se svega, bilo je i simpatija, kao i svaka druga devojka… Sa tim momcima više nisam u kontaktu, oni su oženjeni, ali nije ih bilo puno, to tada nije ni bilo popularno – kaže pevačica u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Kako je ispričala, njen talenat za muziku otkrila je njena sestra.

– Sa četiri godine sam shvatila da je muzika moj poziv. Taj moj talenat je otkrila moja starija sestra, ona je to negovala kod mene. Stalno je spremala moje „koncerte“ kad sam bila mala, podržavala me je cela porodica. Kad sam krenula u prvi razred već sam krenula da se pojavljujem na raznim priredbama i predstavljala svoju školu u pevanju – kaže Elma.

Pevačica je dodala da je prema ćerki umela da bude stroga.

– Stroga sam kao majka, umem da budem kritična, ali mislim da sam dobra majka. Jeste mamina kopija u smislu da peva kao mama, ali sve ostalo je na oca. Lepša je od mene i tu lepotu je dobila od oca. Dobro je dete, ona je talentovana za muziku, mislim da je vanserijski talenat. Bilo bi šteta da je ljudi ne čuju, nekad mi bude žao zbog toga, ali to je na njoj, ona će odlučuti. Ona sada peva deset puta bolje od mene u tim godinama. Peva na više jezika, nemački, engleski, na arapskom peva, grčkom, turskom – zaključila je pevačica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.