Elitni Odredi

Elitni odredi je bivša srpska hip hop i R&B grupa iz Beograda formirana 2005. godine. Grupu čine dva člana, Relja Popović poznat kao „Drima“ i Vladimir Matović poznat kao „Vonta“.

Put do uspeha

Grupa je osnovana 2005. godine. Ha samom početku članovi ove grupe su snimali pesme isključivo za sebe, a kasnije i za širu publiku. Prvi singlovi grupe su „Ako ste za rakiju“, „Biće ekstra“, „Šale“ i drugi. Godine 2008. sa izdavanjem jedinstvene pesme „Moja jedina“ grupa je stekla široku popularnost širom Srbije i drugih bivših republika SFRJ, gde često održavaju koncerte. Prvi studijski album izdali su pod nazivom „Oko sveta“ 2010. godine. Ovaj album je takođe predstavljao prelaz od hip hopa do više R&B orijentisane vrste muzike. Veliki uspeh postigli su sa pesmom „Beograd“ koju izvode zajedno sa Di-Džej Šonetom i Anabelom. Kasnije su snimili i pesmu „Nisi s njom“ u duetu sa Miom Borisavljević. U leto 2012. godine snimili su svoju veoma uspešnu pesmu „Ne koči“. Krajem 2012. izašao je spot pesme „Ljubavi moja“ koju su otpevali zajedno sa Dadom Polumentom. U jesen 2013. godine izašao je hit „Zapali grad“. Krajem iste godine objavili su pesmu “Ima mnogo žena i kafana“. Početkom 2014. godine održali su i veliku turneju u Australiji.

Relja Popović – „Drima“

Relja Popović „Drima“ rođen je 2. avgusta 1989. u Beogradu. Pesma koja ga je proslavila je „Moja jedina“. Pored toga, Relja se posvetio i svojoj solo karijeri gde je takođe napravio mnoštvo hitova kao sto su „Zatvori oči“ „Ako izgubim te opet“ „Sve je kul“ “1 poruka 1000 pitanja“ itd. Radio je sa mnogim reperima iz Srbije kao što su Tatula, Cvija, Rasta, Deniro, Frka, Gras, Grubo, Ana Mašulović i mnogi drugi. Godine 2003. je snimio svoj prvi film, Dremano oko, 2009. godine snimio je drugi film, „Obični ljudi (Ordinary People)“, za koji je iste godine dobio nagradu „Srce Sarajeva“ kao najbolji mladi glumac. Takođe je 2011. godine glumio u filmu „Parada“.

Vladimir Matović – „Vonta“

Vladimir Matović „Vonta“ rođen je 2. februara 1989. godine u Beogradu. Pesma koja ga je proslavila je „Moja jedina“ i „ulica me zna“. Vladimir se od četvrte godine bavi slikarstvom i sa svojim slikama je obišao svet.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.