DVA ISTA HOROSKOPSKA ZNAKA U LJUBAVI: Savršeni spoj ili užasna veza?

Ako ste otpočeli romasu sa partnerom koji je isti horoskopski znak kao i vi, pročitajte kakav može da bude taj spoj i da li je uopšte moguće da skladno funkcionišete.

OVAN – OVAN

Kada se sretnu dva vatrena znaka, često dolazi do eksplozije. Veza dva Ovna može biti nezgodna ako dozvole da se stalno “bockaju” rogovima. Ali, ako pustite da vas impulsivnost partnera insipiriše, vaš odnos može biti funkcionalan.

BIK – BIK

Ovaj par je sasvim kompatibilan, zato što su oboje često kućni tipovi. Ova dva zemaljska znaka predstavljaju stabilnost kad su zajedno. Ako se svađaju, to je gotovo uvek samo zbog novca.

BLIZANAC – BLIZANAC

Odnos između dva Blizanca može da bude izuzetno buran i uzbudljiv. Ipak, dvoje Blizanaca ne mogu dugo da izdrže zajedno.

RAK – RAK

Dva Raka mogu da funkcionišu jedino ako svako od njih prihvati da pored sebe ima senzitivnu osobu.

LAV – LAV

Veza između dva Lava teško može da bude uspešna, jer će jedan ili drugi stalno imati potrebu da bude glavni i dominira. Ravnoteža snaga može da se uspostavi na neko vreme, ali prava jednakost vrlo retko.

DEVICA – DEVICA

Dve Device mogu da odneguju savršenu vezu. Svako od vas ima visoka očekivanja od druge strane. To ponekad dovodi do nesporazuma, ali češće dovodi do toga da jedno od vas dvoje pomaže onom drugom da bude bolja osoba.

VAGA – VAGA

Ova dva horoskopska znaka mogu da funkcionišu jedino ako oboje shvate oko čega se vredi raspravljati. Svako od vas želi harmoniju i radije će popustiti nego da se svađa oko svakakvih sitnica. Vaša kompatibilnost zavisi od toga koliko ste oboje svesni ove činjenice.

STRELAC – STRELAC

Teško je da će dva Strelca ostvariti stabilnu vezu, jednostavno zato što oboje vole da se takmiče, i imaju strah da onaj drugi ne počne da mu ograničava slobodu. Srećom, oboje su iskreni jedno prema drugom, što može da ublaži prirodnu nespojivost.

JARAC – JARAC

Veza između dva Jarca može dugo trajati, jer su oboje svesni da je onom drugom potreban život i van veze. Budući da poštuju partnerovo vreme i njegov rad, dva Jarca su u stanju da polako učvrste duboku vezu u kojoj dele zajedničke vrijednosti.

VODOLIJA – VODOLIJA

Iako mogu biti odlični prijatelji, koji ohrabruju jedno drugo da ga vode unutrašnji porivi, upravo to može biti smetnja u emocionalnoj vezi.

RIBE – RIBE

Na prvi pogled mogu izgledati kao skladan par. Planiraju zajedno svoje snove, ali ih ne ostvaruju, i to postaje kamen spoticanja. Važno im je da ne žrtvuju svoju ličnost do tačke kada postaju ogorčeni ili inertni.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.