Dva horoskopska znaka koji su skloni prekidima

Ova dva horoskopska znaka izdvajaju se svojim osobinama koje ih češće vode prema prekidu veze.

Kada je riječ o vezama, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji prirodno zrače kad su u paru. To može biti rezultat njihove osobnosti koja je orijentirana prema odnosima, a koja im dobro služi u vezama. S druge strane, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji su više skloni prekidima nego drugi i češće prolaze kroz prekide, bilo da sami prekidaju vezu ili ne.

Naravno, to ne mora biti loša stvar. Ako znak cijeni svoju individualnost i slobodu – tada ih može uzeti i zadovoljno pobjeći s njima, što je često slučaj sa znakovima u nastavku.

Kad su u pitanju znakovi koji su priordno orijentirani prema odnosima, astrologinja Lisa Baretta govori: “Bikovi vole mir i predanost tako da su u vezama odani i ozbiljni. Tu su također i Škorpioni koji kao znak mogu biti jako odani i zainteresirani za stvaranje dugovječne veze. Izdvojila bih još i Jarčeve koji fokusiraju svoju energiju na rješavanje problema sa svojim partnerom, umjesto da traže izlaz iz veze.”

Međutim, ova dva horoskopska znaka izdvajaju se svojim osobinama koje ih češće vode prema prekidu veze. Naravno, to ne znači da ne mogu biti u zdravoj, dugotrajnoj vezi  ako tako odaberu. Saznaj zbog kojih razloga prolaze kroz probleme u vezama, kao i što mogu učiniti kako bi to izbjegli, prema objašnjenju astrologinje.

RAK

Kao jedan od brižnijih horoskopskih znakova, Rak traži sigurnost u vezi više nego bilo što drugo. No s obzirom da mogu biti jako nesigurni – često sami sebi stoje na putu.

“Rakovi mogu biti jako sumnjičavi zbog svojih vlastitih nesigurnosti i nažalost – to jako često projiciraju na svoje partnere što vodi prekidima, često i s istom osobom iznova i iznova”, govori astrologinja.

Rakovi također češće prolaze kroz prekide jer uzimaju stvari previše k srcu i često vide probleme i greške kod partnera koje uopće ne postoje. Prema astrologinji, neki Rakovi čak žive za dramatične situacije i zbog toga se mogu naći upetljani u prekid.

Ipak, mogu zaustaviti taj krug ako i kada žele da njihova veza funkcionira. “Rakovi mogu naći stabilnost u vezama ako nađu sigurnost u sebi prije nego li ju počnu tražiti negdje drugdje. Jednom kada Rak pronađe pravu osobu – ovaj znak doslovno procvijeta i na kraju pronađu sigurnost koju su oduvijek htjeli.”

VODENJAK

Kao horoskopski znak slobodnog duha, Vodenjak se u vezi može osjećati zarobljeno ili sputano. A upravo je to osobina zbog koje Vodenjaci, ali i njihovi partneri – često imaju probleme.

Ako njihova veza ima pravila – a većina ih ima – Vodenjaci se mogu povući u sebe i čak postati hladni i bezosjećajni prema partneru, što može voditi prekidu. Također im može biti jako teško povezati se na emocionalnoj razini – što stvara probleme u vezama, navodi Žena.rtl.hr.

Ipak, Vodenjaci zaista vole ljude i mogu se potruditi oko veze ako tako sami odaberu. “Ako ovaj znak želi pronaći stabilnost u vezi i zaboraviti na dramu, dobro je da pronađe partnera koji ima sličan temperament”, objašnjava astrologinja i dodaje kako je velika razlika ako su Vodenjaci s osobom koja je također slobodnog duha.

Vodenjaci odlično funkcioniraju sa samostalnim, liberalnim, kreativnim i slobodoumnim tipovima ljudi.”

Naravno – prekid se može dogoditi bilo kome, čak i znakovima koji su prirodno ‘dobri’ u vezama, ali fokusirajući se na osobine zbog kojih veze funkcioniraju, svi mogu stvoriti uspješnu povezanost.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.