Duhovni broj

Dan rođenja – vodilja kroz život. Dan rodjenja je veoma vazan u našem zivotu. To je dan koji ne mozemo promeniti ali koji daje pečat našem životu. On simbolizuje naše sposobnosti, talente, skrivena osećanja, nadahnuća. Ukazuje na ličnost, našu prirodu, skrivene želje, fizičku snagu i psihu. Na osnovu dana rodjenja odredjene osobe mozemo doći do veoma velikih saznanja o kakvoj se osobi radi, o njenom životnom putu, o njenoj snazi ili slabosti. Dan rodjenja svodimo na jednocifreni broj ( npr. 14=1+4=5 ) i dobijamo tumačenja za sve brojeve od 1-9.

Tumačenje broja 1 – Jedinica je broj rodjenih 1, 10, 19 i 28 u mesecu. Ovo su osobe koje vole da su u svemu prve. Poseduju veliku snagu volje i moći. Izuzetno su sposobni, uspešni, dobri organizatori. Znaju da budu tvrdoglavi ali i uzdržani, pronicljivi. Prakticni su, otvoreni i teško odustaju od cilja. Originalni su i teško menjaju svoje misljenje.

Tumačenje broja 2 – Dvojka je broj rodjenih 2, 11, 20, 29 u mesecu. Ovo su osobe izuzetno tajnovite i dosta nesigurne u sebe. Emotivne su, preosetljive, uvredljive. Vredne su i dosta vezane za porodicu. Vole da se druže i prijateljima su veliki oslonac. Nisu mnogo ambiciozne I vise u poslovima naginju partnerskim odnosima. Savesni su i rado pomažu drugima. Senzualne su, nežne i vole umetnost. Uvek su nesto zabrinute i dosta stidljive.

Tumačenje broja 3 – Trojka je broj rodjenih 3, 12, 21 i 30 u mesecu. Ovo su dobronamerne osobe, izuzetno druželjubive, optimisti su i uvek nude pomoc drugima. Šarmeri su, duhoviri i život uvek gledaju sa lepše strane. Imaju dobru komunikaciju sa drugima i puni su ideja, nezavisni su i marljivi. Kreativni, temperamentni, odgovorni, nepredvidljivi. Uvek teže da postignu više u životu.

Tumačenje broja 4 – Četvorka je broj rodjenih 4, 13, 22 i 31 u mesecu. Ovo su ozbiljni i vrlo trpeljivi ljudi. Život im je dosta tezak i naporan. Ovo su pametni, uporni I strpljivi ljudi. Dobri su organizatori, hrabri su, poverljivi, trpeljivi, temeljni. Prakticni su, strpljivi i veoma pažljivi. Veoma su tvrdoglavi i sumnjičavi. Skloni su melanholiji i depresiji.

Tumačenje broja 5 – Petica je broja rodjenih 5, 14 i 23 u mesecu. Ovo su drustvene osobe, prijatne i nezne. Tolerantne su, talentovane za pisanje. Lako podnose tragedije i velika su deca u dusi. Znaju da budu prevrtljive I nepromišljene. Ne drži ih mesto i stalno teže promenama. Vole putovanja, umetnost. Dugo ostaju mladoliki i veliki su optimisti, sanjari. Po prirodi su nestrpljivi, znatiželjni, spretni, prodorni.

Tumačenje broja 6 – Sestica je broj rodjenih 6, 15 i 24 u mesecu. Ovo su osobe koje ne vole nikakva ograničenja. Pouzdane su, romantične, društvene. Često se žrtvuju za porodicu i sebe stavljaju na poslednje mesto. Dosta su tvrdoglave, uporne, istrajne. Vole harmoniju, uživaju u lepim stvarima. Gostoljubive su, romantične I zaljubive prirode. Znaju da budu veoma spontane, vesele, plemenite i privlačne. Veoma su ljubazne, poverljive, izuzetno šarmantne.

Tumačenje broja 7 – Sedmica je broj rodjenih 7, 16 i 25 u mesecu. Ovo su dosta skromne osobe i veoma iskrene. Imaju veoma izrazenu intuiciju. Pravedni su i često idu na svoju štetu. Sklone su osami i izuzetno mudre osobe. Originalne su i plemenite. Inteligentne su, energicne. Znaju da deluju hladno, nepristupačno. Nemirnog su duha I izuzetno hrabri, perfekcionisti, znatiželjni, originalni.

Tumačenje broja 8 – Osmica je broj rodjenih 8, 17 i 26 u mesecu. Ovo su izuzetno snažne, sposobne i energične osobe. Veoma su im bitni moć, uspeh, novac, karijera u životu. Prijateljstvo im je veoma važno u životu i dosta ulažu u njega. Odgovorne su, dominantne. Gde god se pojave ostavljaju jak utisak. Proračunati su, ljubazni, nežni, uporni.

Tumačenje broja 9 – Devetka je broj rodjenih 9,18 i 27 u mesecu. Ovo su osobe veoma plemenite, borbene, zatvorene. Izuzetno su tolerantne I humane. Devetka je najmoćniji broj tako da ljudi koji su rodjeni u broju devetke su veoma uticajni, dobri organizatori, predodredjeni za vodje. Pošteni su, kreativni, jake volje, uporni I sposobni. Imaju jaku intuiciju. Po prirodi su razdražljivi i neuroticni. Rad im izbacuje višak energije koju poseduju.

Dan vašeg rodjenja pokazuje Vaš karakter, Vaše osobine koje ste potisnuli duboko u sebe, VaŠe talente.Pokušajte da rešite Vašu DILEMU ko ste u stvari?!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.