„DROGE SAM SE ODREKAO, ALI ALKOHOLA NEĆU“ Darko Lazić o porocima, dijeti i švaleraciji

Iskreno o svemu.

Darko Lazić i dalje se oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživeo prošle godine.

Pevač je u poslednjih godinu dana uspeo da promeni život iz korena – razveo se od Ane Sević, dobio sina s novom izabranicom Marinom, ali nikako ne uspeva da skine kilažu, niti da se reši glavnog poroka – alkohola.

– Za alkohol ne mogu da obećam, ali ima da se stešem do koncerta. Nećete me prepoznati. Spremam zaista spektakl.

– Zašto ti je teško da smršaš?

– Što je najgore ja ne jedem ništa. Slabo se krećem, ali poslednjih dana me ubija promena vremena. Kilaža ide na dole, i tek će. Kad god sam držao dijete ja sam se gojio. Meni će mnogo da pomogne to što više ne pijem kao pre.

– Pa jesi li uspeo da se rešiš svih poroka?

– Nisam. Nikad se neću ni rešiti. Ali želim da razjasnim nešto. Imam dva poroka – motore i piće. Ne mogu da lažem ljude i da kažem da neću više da pijem. Naravno da ću da pijem. Rodiće mi se drugo, treće dete, a ja ne mogu da pijem. Nikada nisam bio zavisnik od narkotika. Osećam se bolje nego ikad otkako to ne uzimam.

– Je l trebalo da kažem da nisam to radio? Ne! Jesam! Sam sam jeo go*na i sam sam kriv. Nikad nisam rekao da je to dobro i ja to ne preporučujem drugima.

– Ko je najviše patio zbog tvog burnog života?

– Majka.

– Da li ostaješ da živiš u Brestaču ili ćeš da se preseliš u Beograd?

– Živim i živeću u svom selu. Ne želim da srećem ljude koji su bili u mom životu kad sam bio najgori. Oni su u Beogradu, i to je razlog zašto sam pobegao. Oni su na tim mestima gde bih ja išao. Hteo ne hteo, naleti neka budala i jao, problem.

– To znači da si povodljiv?

– Više ne, ne želim da budem tu. To je vrlo čudna ekipa ljudi. Naporni su i ne mogu njima odjednom da kažem da sam izašao iz cele te priče i neka prođe vreme, neka oni sami zaključe da sam ja drugi čovek.

– Kupiću stan čisto da prespavam, ali toliko para sam uložio u kuću i mnogo mi je lepo tamo da bih pobegao odande. Znam ko je pričao da se drogiram, ali ti koji su mene olajavali su deset puta gori od mene.

– S kojim kolegama si blizak?

– Ni sa kim nisam u svađi, ali znam da neki ne mogu da me smisle, a ni da me vide očima. Moj osmeh je najjače oružje.

– Kako gledaš na situaciju tvoje kume Andreane Čekić, koja se verila, a i dalje je u braku, kao i njen verenik?

– Ma kakav brak, to nije brak. Kad tu nema ljubavi je*o brak i sve. Marko joj je divan, treba da se paze. U braku su jer njen idiot i njegova idiotkinja neće da se razvedu.

– Kažu da ste ti i Lukas najveći švaleri na estradi?

– Je*o estradu ako nas dvojica imamo tu titulu. Nisam bio, niti ću da budem švaler. Marina me samo zanima. Ona je majka mog sina, volim je, cenim i poštujem.

– Da li je Lorena videla brata?

– Jeste, pre dve nedelje. Bila je kod mene i bata je ležao u kolicima. Ona mu je prišla, pogledala ga, nasmejala se i rekla:

„Jao, tata, kako je mali, kako je smešan“. Preslatki su, mislim da će se lepo slagati.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.