DRLJAČA NA IVICI ŽIVOTA!? LEKARI SE BORE – Stanje je ALARMANTNO: „Došao je u poslednjem trenutku“

Jezivo.

Pevač Bora Drljača je hitno operisan u Beogradu na Klinici za digestivnu hirurgiju u Kliničkom centru Srbije, poznatijoj kao Prva hirurska klinika.

Hirurzi su mu navodno odstranili deo debelog creva. Bora je primljen dan ranije u Urgentni centar zbog bolova, koje je imao već neko vreme, a ubrzo po njegovom prijemu su mu ustanovili da mora biti operisan, po hitnom postupku.

Domaći mediji prenose da je Drljača danima trpeo bolove, a kada je došao u Urgentni centar, lekari su ga odmah poslali na ispitivanja, kako bi saznali o kakvom zdravstvenom problemu je reč. Već u večernjim satima je Bori saopšteno da će ujutru morati na operaciju debelog creva zbog izrasline koju su uočili.

– Bora je došao u poslednjem trenutku, a šta smo uradili, videćemo za koji dan. Operacija je protekla u najboljem redu, odstranili smo mu deo debelog creva. Bitno da je on ipak stigao na vreme – rekao je jedan od lekara i dodao:

– Drljača je sve vreme sumnjao da je u pitanju neki drugi problem, a u stvari ga je mučilo debelo crevo. Ne bi bilo u redu da vam ja pričam detaljnije o njegovoj operaciji jer to nije etički, bez dogovora sa njim – rekao je doktor.

Nakon što je izašao iz operacione sale, Bora je bio u bolovima, pa je i zapomagao i tražio lekove protiv bolova.

Mnogi pevačevi su jako zabrinuti zbog Borinog zdravlja, a jedan od njih je Era Ojdanić, koji je rekao:

– Mnogo se plašim za mog Boru, ali daće Bog da sve bude kako treba. Jak je on čovek. Nije hteo da prizna da se boji lekara, pa je trpeo sve do poslednjeg trenutka.Nadamo se da je to benigna promena i da će mu biti bolje. Ja neću ni da pomišljam na nešto gore, nego ga čekam da se oporavi pa da idemo na snimanja novogodišnjih programa, koji počinju sa snimanjem za nekoliko dana. – rekao je Ojdanić.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.