DRAMA – KATARINA GRUJIĆ NE SME IZ ZEMLJE: Njih je morala da posluša!

Rešila je da miruje!

Popularna pevačica Katarina Grujić doživela je ozbiljan zdravstveni problem kada joj je ustanovljena infekcija bubrega.

Kaća je nakon izlaska iz bolnice isplanirala da ode na zasluženi odmor i putovanje na kojem će se maksimalno opustiti i povratiti pozitivnu energiju. Međutim, u poslednjem trenutku sve planove morala je hitno da otkaže.

Iako je još početkom godine osetila da je bubreg boli, te je odmah otišla kod lekara da proveri stanje, rečeno joj je da je sve u najboljem redu. Atraktivna crnka sredinom avgusta hospitalizovana je zbog problema koji je otkriven, nije krila da se uplašila, ali je pomno slušala svaki savet lekara

– Kada im je Kaća na pregledu rekla da bi htela da otputuje i odmori se od svega, te da je isplanirala da ode na desetak dana, odmah su joj zabranili. Rekli su joj da još ne sme da putuje te da mora da ostane u zemlji i da narednih mesec dana nastavi sa terapijama – kaže izvor Espresa i dodaje:

– Iako je Kaća gotovo sve isplanirala, nema ni govora o tome da neće poslušati lekare te je istog momenta odlučila da narednih mesec dana ostane u Srbiji i da ide na redovne terapije i kontrole. Biće prilike da se odmori, a sada je najbitnije da se ne izlaže stresu.

U najtežim trenucima Katarini pružaju podršku i ljubav svi članovi porodice, ali i emotivni partner koji se ne odvaja od nje. Katarina je odlučila da progovori o svemu, te je potvrdila sve navode.

– Istina je, doktori ne dozvoljavaju da putujem. Još sam u fazi oporavka jer mi se bubreg nije skroz oporavio. Slušam ih i mirujem i neću sebi da dozvolim da padnem u ono stanje u kojem sam bila. Još mesec dana sam na terapiji, a zaista se baš pazim. Ne izlažem se stresu – kaže Kaća.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.