DRAMA: Jelena i Ivan napadnuti na ulici! „Morao sam da pozovem POLICIJU!“ Jezivo!

Neprijatnosti…

Ivan Marinković i Jelena Ilić demantovali su u najnovijem intervjuu da je među njima u poslednje vreme bilo žestokih konflikata, kao što se pisalo u medijima.

Oni su, ipak, otkrili da su zaista doživeli neprijatne situacije, i to na ulici, kada su ih napale besne gledateljke „Parova“.

I Ivana i Jelenu, u dve različite situacije napale su besne starice. Njega je baba optužila da joj je svojevremeno šutirao nekakve kutije u Ruzveltovoj ulici, mada se Ivan takvog događaja uopšte ne seća.

– Žestoko me je napala, svađali smo se nekih pola sata. Na kraju sam morao da pozovem komunalnu policiju. Bilo mi je izuzetno zabavno – rekao je Ivan, dok je, za razliku od njega, Jelena priznala da joj sukob sa drugom babom u jednom restoranu uopšte nije prijao.

– Ona mi je rekla, eto, Coka se porodila, kad ćeš ti. Ja sam se našla u čudu, kako da se porodim kad još nisam ni trudna? Ali ona me je napala, dok smo čekale da nam stigne jelo. Na kraju, ja sam njoj rekla, prijatno, a ona je meni rekla da jedem g*vna – ispričala je Jelena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.