Dragana izabrala Eda za NAJPOŽELJNIJEG zadrugara, a Tomovića za NAJSUJETNIJEG! Vlada šokirao IZJAVOM!

Nije mogao da podnese što je izabrala Fetića umesto njega.

U Beloj kući danas se održava specijalan zadatak Velikog šefa, po kome ukućani treba kuglicama da odrede ko je najpoželjniji, ko najomraženiji a ko najsujetniji zadrugar. Da vi sve bilo kako treba, pobrinuće se voditelj Dragan Marinković Maca.

– Crvena kuglica je najpoželjniji zadrugar, bela kuglica je najomraženiji i plava loptica je najsujetnji zadrugar – rekao je voditelj Dragan Marinković Maca.

– Dragana je ovde najpoželjnija, po pitanju svega. Najsujetniji je Orozović. Najomraženiji je zbog emisija Panda (Stefan Milošević) – istakao je Marko Đedović.

– Dalila je najpoželjnija. Marija je najsujetnija, ko god udari na Miljanu, ona skače. Svoje životne probleme i frustracije prebacuje na druge. Najomraženija je Ermina jer mi je ukrala džem i peškir – rekao je Dejan Dragojević.

Kada je došao red na Draganu Mitar, sve oči su bile uprte u nju, a njen izbor je zaprepastio sve zadrugare.

– Najpoželjniji je Edo. On je čovek sa kojim sam provodila vreme napolju. Pre svega smo prijatelji, a onda sve ostalo. Najomraženija mi je Marijana, ona je loša kopija Dragane Mitar. Ona ima nešto protiv mene. Nemam želju da se družim sa njom. Sujetan je Vladimir, da ne bude da mu ništa nisam dala – rekla je Dragana.

– Dragana, i da mi nisl dala kuglicu, ne bi bilo da mi ništa nisi dala – uzvratio joj je Tomović.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.