Draga ženo, nemoj pristati na ljubav s pola srca

Nemoj pristati na ljubav zbog koje se osjećaš šuplje i prazno iznutra jer stalno daješ dijelove sebe njemu.

Nemoj pristati na ljubav koja te do kraja ne ispunjava sa željom i strasti. Nemoj pristati na ljubav koja nije uravnotežena.

Znam da ga voliš i zato ostaješ s njim. Ostaješ jer želiš vjerovati da je on više od toga. Želiš iz njega izvući onu stranu koju je pokazivao kad si ga upoznala. Želiš srušiti njegove zidove jer želiš da te potpuno pusti unutra.

Možda ti on daje najviše što može, ali to ti ne bi smjelo biti dovoljno.

Neki ljudi vole jače i dublje i to nije loša stvar. To jednostavno znači da bi trebala biti s nekim tko te može voljeti jednako kao što ti voliš te bi trebala biti s nekim tko će te voljeti jednako duboko. Trebala bi biti s nekim zbog koga se osjećaš zadovoljno u svakom pogledu jer su vaša srca kompatibilna na dubljoj razini.

Ljepotice, mislim da znaš da su ljubav i veze više od ovoga što ti imaš jer si pametna.

Nemoj pristati na osobu zbog koje ne osjećaš leptiriće u trbuhu samo zato jer se bojiš biti sama i bojiš se živjeti bez njega. Zastrašujuće je otići od onoga koga voliš, ali ponekad je potrebno. Ponekad treba krenuti u drugom smjeru koji je više ispunjavajuići.

Ponekad je odlazak najbolje što možeš učiniti za sebe.

Trebaš nekoga s kim ćeš vibrirati pozitivno, nekoga tko te inspirira da budeš bolja i radiš bolje. Trebaš nekoga tko dijeli sličan pogled na život, a znaš da takvu ljubav možeš pronaći.

Najteži dio odlaska, naravno, nije spoznaja da možeš imati nešto bolje, nego da će stvari biti teže kad ga napustiš.

Sve ćeš propitivati i vjerojatno ćeš se osjećati usamljeno, ali sama ćeš početi iscjeljivati.

Pronaći ćeš sebe i naučiti nešto iz prošlosti. Shvatit ćeš kako stvari nisu bile tako dobre kao što si se pokušavala uvjeriti i osjećat ćeš se potpuno kad ćeš biti sama.

Naći ćeš strast i ljubav na neobičnim mjestima i srest ćeš nekoga tko će te voljeti iz sve dubine. Shvatit ćeš koliko zaslužuješ. Doživjet ćeš ljubav kojoj trenutno težiš, a ne dobivaš je.

Sva ljubav u njegovome srcu možda nije dovoljna za tebe i to je u redu. Ne može svatko voljeti jednako potpuno i duboko koliko ti možeš.

Napuštanje nepotpune ljubavi je teško, ali zaslužuješ se osjećati vrijedno prave ljubavi jer ti to jesi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.