DOM U RETRO STILU SA JEDINSTVENIM STARINSKIM NAMEŠTAJEM

Predstavljamo vam jedan dom u Los Anđelesu kojim dominira vrlo izražajan karakter.

Studio Atelier AM je zaslužan za njegov dekor, a kada se zakorači unutar njega, oseća se snažan rustični dodir. Neutralne boje poslužile su kao osnova, a svaki pedalj prostora ispunjen je starinskim nameštajem. Uz dodir elegancije i stila, ovaj dom izgleda potpuno nestvarno.

Dnevna soba je rađena u belom malteru na zidovima, uz primese starog drveta koje je unelo toplinu u prostor. Prisutan je i veliki kamin, kao i neutralan tapacirani kauč, čija je jednostavnost dopunjena kožnim smeđim stolicama i onima sa printom. Drveni predmeti svuda unaokolo podarili su prostoru teksturu, a njegova izloženost i gruba spoljašnjost bez finiša stvaraju zaista upečatljiv utisak. Umetnički iskazi dodaju dozu stila prostoru, a tama koja se provlači kroz enterijer naglašava dramatičnost.

U kuhinji vlada sivilo koje polazi od malterisanih zidova, koji su ublaženi belim gredama na plafnu. Pod kuhinje je popločan upečatljivim pločicama koje doprinose retro utisku. Kuhinja je dizajnirana tako da odaje utisak jednostavnosti, a izrađena je od drveta, sa zanimljivim starinskim šporetom i drvenom garniturom. Drveni ormar kraj stola u trpezariji ostavlja možda i najsnažniji utisak.

Kada se zađe u kupatilo, primeti se kameni lavabo, kao i drvena polica za biljke i drvena korpa za otpatke. Enterijer ove kuće kao da je preskočio nekoliko vekova i našao se u savremenom dobu, čija tematika ga previše i ne zanima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.