Dokle će bebe jesti i noću

Ako beba dobro napreduje, već nakon prve kontrole pedijatar će savjetovati da je pustite da spava cijelu noć, odnosno dok sama ne zatraži obrok

U prvih mjesec dana bebe se bude noću da jedu. Nakon nekog vremena (pravila nema, sve je individualno) beba će noćno spavanje produžiti, preskočit će prvo jedan noćni obrok, a ubrzo i drugi. Između 8. i 10. sedmice budit će se da jede u ranim jutarnjim satima. Kako raste, aktivnija je tokom dana, češće i duže je budna, a noć sve više koristi samo za spavanje. Ukoliko nakon prve kontrole s mjesec dana dobro napreduje, pedijatar će vam vjerovatno savjetovati da je pustite da spava cijelu noć, odnosno dok se sama ne probudi i ne zatraži obrok.

Ali, ima i beba koje se i s dva ili tri mjeseca uporno bude tražeći hranu. Sve bebe imaju iste potrebe, ali ih ispoljavaju različito. Vaš zadatak je da dozvolite svom majčinskom instinktu da radi u vašu i bebinu korist. Majka sigurno može prepoznati plač koji kaže: „Gladna sam!“ Tada neće ostaviti bebu da plače i zaspi, već će odgovoriti njenim potrebama. Noćno buđenje jednoga dana postat će stvar prošlosti, samo se naoružajte strpljenjem i ne dozvolite da beba spava gladna.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.