Do savršenog hormonskog zdravlja uz svjetski preparat broj 1

Optimalna hormonska ravnoteža jedan je od temelja zdravlja organizma svake žene i kada se ta delikatna ravnoteža poremeti, pojavljuju se ozbiljni fizički, ali i pshihološki problemi.

Stres postaje sve snažniji uzročnik hormonskog poremećaja, posebno u današnje vrijeme kada našom svakodnevicom upravlja ubrzani tempo života, a žene nerijetko daju i više od svojeg maksimuma kako bi njihov porodični i poslovni život bio na stabilnim nogama.

Međutim, velik dio žena zbog toga plaća svojim zdravlje i to najčešće upravo hormonskim poremećajem. Posljedice su zabrinjavajuće – gotovo 80% žena iskusilo je neku vrstu boli tokom menstruacije, a njih 70% neugodne simtpome menopauze.

Ovakvi fizički problemi često su i uvod u one emocionalne, jer direktno djeluju na sampouzdanje žena, a posebno su teški simptomi koji se pojavljuju ulaskom u menopauzu – promjene raspoloženja, napadi vrućine, povećanje tjelesne težine, gubitak kose, noćno znojenje i suhoća intimnog područja.

Međutim, djelotvoran, siguran i prirodan put do povratka optimalne hormonske ravnoteže je moguć i to zahvaljujući Femmenessence preparatima koji su, zbog svoje izuzetno pametne učinkovitosti proglašeni i najboljim ženskim preparatom na svijetu.

Ženama kojima je dijagnostifikovan hormonski poremećaj danas se najčešće pripisuje nadomjesna hormonska terapija. Po čemu je Femmenessence poseban u odnosu na takav tip terapije? Femmenessence preparati su 100% prirodan proizvod i ne unose u organizam sintetičke ili životinjske hormone već podstiču tijelo da samo reguliše lučenje hormona i dovede ih na nivo optimalan za cjelokupno zdravlje ženskog organizma. Kliničke studije potvrdile su da je Femmenessence učinkovit u više od 80% slučajeva.

Femmanessence proizvodi podijeljeni su u tri kategorije, u skladu sa dobi žene.

MacaLife (od 45. do 55. godina) namijenjen je ženama koje se približavaju menopauzi i učinkovito smanjuje talase vrućine, suhoću intimnih područja, noćno znojenje, te potiče libido, zdravlje srca i kostiju.

MacaPause (za žene starije od 55. godina) ponovnim uspostavljanjem hormonske ravnoteže potiče libido, zdravlje srca i kostiju.

MacaHarmony vratiće hormonsku ravnotežu ženama u najvažnijem periodu njihova života: od tinejdžerske dobi do 40-tih godina života. Uspješno reguliše menstrualne cikluse, smanjuje bolna razdoblja, simptome PMS-a, te poboljšava raspoloženje i nivo energije.

„Femmenessence je nabolja stvar koju žena može učiniti za svoje hormonalno zdravlje“, poručuje dr med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, a njegovo svjedočenje izgrađeno je na tri ključna elementa: znanju, iskustvu i zadovoljstvu pacijentkinja kojima su blagotvorni učinci Femmenessencea promijenili život.

Femmenessence proizvodi su dostupni u svim boljim apotekama i možete ih kupiti bez recepta.

Za više informacija pogledajte na www.femmenessence.ba.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.