Do savršenog hormonskog zdravlja uz svjetski preparat broj 1

Optimalna hormonska ravnoteža jedan je od temelja zdravlja organizma svake žene i kada se ta delikatna ravnoteža poremeti, pojavljuju se ozbiljni fizički, ali i pshihološki problemi.

Stres postaje sve snažniji uzročnik hormonskog poremećaja, posebno u današnje vrijeme kada našom svakodnevicom upravlja ubrzani tempo života, a žene nerijetko daju i više od svojeg maksimuma kako bi njihov porodični i poslovni život bio na stabilnim nogama.

Međutim, velik dio žena zbog toga plaća svojim zdravlje i to najčešće upravo hormonskim poremećajem. Posljedice su zabrinjavajuće – gotovo 80% žena iskusilo je neku vrstu boli tokom menstruacije, a njih 70% neugodne simtpome menopauze.

Ovakvi fizički problemi često su i uvod u one emocionalne, jer direktno djeluju na sampouzdanje žena, a posebno su teški simptomi koji se pojavljuju ulaskom u menopauzu – promjene raspoloženja, napadi vrućine, povećanje tjelesne težine, gubitak kose, noćno znojenje i suhoća intimnog područja.

Međutim, djelotvoran, siguran i prirodan put do povratka optimalne hormonske ravnoteže je moguć i to zahvaljujući Femmenessence preparatima koji su, zbog svoje izuzetno pametne učinkovitosti proglašeni i najboljim ženskim preparatom na svijetu.

Ženama kojima je dijagnostifikovan hormonski poremećaj danas se najčešće pripisuje nadomjesna hormonska terapija. Po čemu je Femmenessence poseban u odnosu na takav tip terapije? Femmenessence preparati su 100% prirodan proizvod i ne unose u organizam sintetičke ili životinjske hormone već podstiču tijelo da samo reguliše lučenje hormona i dovede ih na nivo optimalan za cjelokupno zdravlje ženskog organizma. Kliničke studije potvrdile su da je Femmenessence učinkovit u više od 80% slučajeva.

Femmanessence proizvodi podijeljeni su u tri kategorije, u skladu sa dobi žene.

MacaLife (od 45. do 55. godina) namijenjen je ženama koje se približavaju menopauzi i učinkovito smanjuje talase vrućine, suhoću intimnih područja, noćno znojenje, te potiče libido, zdravlje srca i kostiju.

MacaPause (za žene starije od 55. godina) ponovnim uspostavljanjem hormonske ravnoteže potiče libido, zdravlje srca i kostiju.

MacaHarmony vratiće hormonsku ravnotežu ženama u najvažnijem periodu njihova života: od tinejdžerske dobi do 40-tih godina života. Uspješno reguliše menstrualne cikluse, smanjuje bolna razdoblja, simptome PMS-a, te poboljšava raspoloženje i nivo energije.

„Femmenessence je nabolja stvar koju žena može učiniti za svoje hormonalno zdravlje“, poručuje dr med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, a njegovo svjedočenje izgrađeno je na tri ključna elementa: znanju, iskustvu i zadovoljstvu pacijentkinja kojima su blagotvorni učinci Femmenessencea promijenili život.

Femmenessence proizvodi su dostupni u svim boljim apotekama i možete ih kupiti bez recepta.

Za više informacija pogledajte na www.femmenessence.ba.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Naučiti dete da ne laže

Pročitaj →

tretmani Estetski nose užasne rizike

Pročitaj →

Bekam Viktorija napravila farmerke koje stoje svakoj ženi

Pročitaj →

Vidac – čuvar vaših očiju

Pročitaj →

MODERNA I OPUŠTENA BALLART KUĆA U NEUTRALNOM TONU

Pročitaj →

Dnevni jelovnik: Čokolada, kafa i vino su na njemu

Pročitaj →

Pileći paprikaš Meksički

Pročitaj →

Kako da beba prestane plakati

Pročitaj →

NAJNESTABILNIJI znaci U horoskopu

Pročitaj →

RADE TO IZ DOSADE ILI SAMO ŽELE PAŽNJU? Ova tri horoskopska znaka najviše varaju partnere!

Pročitaj →

ONI SU SAMO ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU: Tri horoskopska znaka koja NISU ZA BRAK

Pročitaj →

MISTIČNE MOĆI SVAKOG ZNAKA: Škorpije čitaju tuđe duše, Lavovi su vidovnjaci!

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.