DNEVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST 2020

Ovan
Kao da vas je želja za ispravljanjem krive Drine popustila, ali i dalje ste odlučni da ozbiljnije razmotrite dalje mogućnosti vašeg poslovnog razvoja i uspona, te da ih izložite svom pretpostavljenom. Ukoliko budete imali dovoljno takta možete očekivati da se stvari zaista promijene, ali ako vaš anstup bude agresivan, nećete se dobro provesti.

Bik
Vi ste i danas u pokretu, ali je to ionako vaš izbor. Stalo vam je da stignete sve što tokom prošle sedmice niste uspjeli, na privatnom planu, pa sad pokušavate da uz bjesomučnu jurnjavu ispoštujete svoj prenabudžen dnevni raspored. Kad je o druženju sa širom porodicom riječ, možete očekivati ugodna dešavanja.

Blizanci
Početak sedmice vam ne prija pretjerano, jer su se na vas odmah svalile brojne obaveze, koje na vašu žalost ne možete izbjeći. Svi vas vuku za rukav, a vi naprosto ne znate gdje biste prije. U vama sve ključa, pa bi ste lako mogli da planete i kažete nekome i šta mislite i šta ne mislite! Dosta vam je da vas koriste kao osobu koja će uvijek popraviti greške.

Rak
Romantična nota se i danas provlači kroz vaš život. Zamislili ste da ovaj dan provedete u društvu partnera i sve drugo što se dešava vam naprosto nije bitno. Zaista ste divni kad ste takvi! Ne date se smesti i uživate u prekrasnom osjećanju koje vas je obuzelo. Bilo bi dobro kad biste se tako mogli češće postaviti prema svijetu oko vas.

Lav
I dalje vrtite po mislima neku interesantnu mogućnost da ojačate svoju poslovnu poziciju i povećate dobit. Istina je da ste vi zaista sjajni kad je o osmišljavanju bilo kakve akcije riječ, ipak, malo se strpite. Uvidjećete da je za realizaciju vašeg poduhvata potrebna jedna podrobnija analiza, te da će vam do cilja trebati malo više vremena.

Devica
Kad je o romantičnom dijelu vašeg života riječ, danas ste raspoloženi za osjveženje. Ukoliko ste slobodni to osvježenje bi mogla biti neka nova osoba koju ćete pokušati da osvojite, a ukoliko ste zauzeti osvježenje ćete napraviti u jednom nježnijem i spontanijem pristupu prema partneru. Ne zapostavljajte prijatelje danas, trebaju vas.

Vaga
I današnji dan vam je u znaku porodičnih druženja. Osjećate potrebu da se uključite u živote vaših najdražih više nego do sada, da razmijenite poneku riječ o onom što se dešavalo u njihovim životima dok ste vi bili zauzeti poslom. Sve u svemu danas konačno uzimate prijeko vam potrebni predah i poslove ostavljate po strani. Opuštate se.

Škorpija
Vi ste u nekom slavljeničkom raspoloženju, što je dobro, jer već duže vrijeme niste bili u nasrećnijem izdanju. Još ako imate šta da slavite, biće izvrsno. Bilo kako bilo, pokušaćete se malo više angažovati oko susreta sa dragim vam ljudima i ta vrsta druženja će vam vidno prijati. Kad je o poslu riječ, danas se nećete pretjerano zamarati.

Strelac
Današnji dan provodite u planiranju akcija koje bi vam trebale donijeti dobit. Možda ste se samo isuviše upustili u maštanje. Sve što bi moglo biti realizovano ovdje i sada, vama nije istinski zanimljivo, privlače vas dalekosežni projekti za koje trenutno nemate ni sredstava, a ni volje da se prihvatite ozbiljnijeg rada na njima.

Jarac
Na poslu kao da niste prisutni. Vaše misli su vašim partnerom. Zaljubljeni ste , srećni, zadovoljni. Maštate samo o trenutku kad ćete ponovo biti sa njim. Kad je riječ o slobodnim pripadnicima znaka , okolina će primijetit da ste prilagodljiviji i ljubazniji nego inače. Takvo vaše ponašanje , moglo bi da prouzrokuje nečiju naglu zainteresovanost.

Vodolija
Ni danas niste mirni. Muče vas crne misli i vi više ne znate kako da se postavite. Neophodno vam je da se nekome povjerite, ali ako već morate onda neka to bude vama zaista blizak prijatelj. Niko drugi vas ne bi ni mogao trpiti kad ste u ovakvom stanju, a ne bi vam ni mogao ponuditi prave riječi utjehe.

Ribe
Neke od vama dragih ljudi niste stigli da vidite i danas nastojite da organizujete susrete. Posao ćete odraditi onako kako se to od vas zahtjeva, ali se u njega nećete pretjerano unosti. Imate važnijih stvari na umu, a s obzirom na to da ste vi rijetko kad prisutni u ovom svijetu u koje obitavate, vašu današnju odsutnost niko neće komentarisati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PITATE SE KAKVA ĆETE BITI MAJKA? Zvezde su tu da vam otkriju kako ćete se snaći sa decom!

Pročitaj →

ZODIJAK NAM OTKRIVA: Znamo da li umete dobro da KRIJETE OSEĆANJA!

Pročitaj →

PRESTONIČKI ZODIJAK: Datum rođenja vam savetuje gde u BEOGRADU da dočekate NOVU GODINU!

Pročitaj →

Nedeljni horoskop od 27. 11. do 3. 12. 2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020

Pročitaj →

Zbog debljine 2 godine nije mogla ustati iz kreveta, pogledajte kako danas izgleda

Pročitaj →

Jelena Tomić iz Beograda nogama kuha, pegla, čisti

Pročitaj →

Koronu najviše šire prijenosnici bez simptoma

Pročitaj →

Možete kupiti korona haljinu

Pročitaj →

Što više grlite svoju djecu, ona postaju pametnija

Pročitaj →

Vazelin za efikasno uklanjanje neželjenih dlačica sa tela

Pročitaj →

Milanče Radosavljević u bolnici

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.