DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL 2020

Ovan
Vi ćete se danas uglavnom držati nekih lijepih dešavanja i ljudi koji bi vam trebali obezbjediti malo mirniji dan. Inače, nedjelju provodite smirenije nego što vam to priliči. Kao da ste se uspavali, zasitili burnih provoda, pa se više priklanjate sjedeljkama uz neobaveznu priču i uopšte druženje sa ljudima koji vm pomažu da se opustite.

Bik
Vi ste danas raspoloženi da pomognete nekom od članova vaše šire porodice da se izbori sa poteškoćama u koje je zapao, bez obzira na to da li se radi o poslu ili uopšte nekim privatnim dešavanjima. S obzirom na to da ste bez imalo premišljanja pružili ruku podrške, očekujte da će vam se to vremenom lijepo uzvratiti.

Blizanci
Vi ste i danas raspoloženi za rad, ali opet onaj intelektualnog tipa. Najradije biste se u toplom domu zavukli u krevet uz neku omiljenu knjigu ili se prepustili diskusiji o nekom svjetskom problemu sa dragim prijateljem. Potrebna vam je intelektualna stimulacija da biste se upustili u razgovor, koji bi ,s obzirom na vaše raspoložnje,mogao trajati satima.

Rak
Niste najsrećniji ni najzadovoljniji danas, mada nije baš da vam nešto u životu fali. Prije će biti da vaše raspoloženje oslikava vremenske prilike proteklih dana. Kako je vani čas kiša čas sunce , tako je i u vama. Ne bi bilo loše da prošetate po gradu i pogledate šta se sve nudi kad je o rekreaciji riječ. Malo fizičke aktivnosti bi vam prijalo.

Lav
Nedjelja ni na vas neće imati najpozitivniji uticaj. Osjećate se pomalo beskorisno i besposleno, a ako se opet upustite u traženje neke aktivnosti koja bi vam ispunila vrijeme ,učiniće vam se da za nju nemate dovoljno snage niti volje. Pa ko bi vam ugodio? Shvatite da je ključ vašeg zadovoljstva , a i nezadovoljstva u vama samima .

Devica
Za vas je ovo dan u kojem partnerski odnosi igraju značajnu ulogu. Sve vam je ljepše i bolje kada je tu voljena osoba, kao da ste stavili ružičaste naočale ništa ne može da pomuti vaš današnji optimizam. Zračite vedrinom i ljubavlju, što je , ruku na srce, kod vas zaista rijetka pojava. Naprosto ste odlučili da se ne nervirate i da uživate.

Vaga
Mnogi pripadnici ovog znaka nisu najpažljiviji kad je o njihovoj zdravstvenoj situaciji riječ. Trebali biste malo više da se postarate za svoju ishranu, te da pažnju obratite na unos vitamina. Ne bi vam bilo na odmet da smanjite količinu slatkiša koje uzimate , ukoliko ne želite da nagomilate kilograme.

Škorpija
Za Škorpije je ovo zaista jedan izvrstan dan. Sjajno se osjećate, puni ste energije, imate dovoljno ljubavi i podrške od strane partnera , pa su svi uslovi da budete zadovoljni tu. Uživate u planiranju svojih dnevnih aktivnosti, kao i u njihovom realizovanju. Dobar dio dana , ipak, posvećujete ljubavnim dešavanjima.

Strelac
Vi ćete ovo vrijeme iskoristiti za kontakte sa svim onim ljudima kojima se već dugo niste javili. Veći broj dragih prijatelja je već počeo da se pita šta se to sa vama zbiva kada ste naprasno nestali iz njihovog vidokruga. Stvar je u tome da naprosto niste imali vremena u dovoljnoj mjeri, ali sada ćete nastojati da to ispavite.

Jarac
Kod vas je danas sve kako ste i zamislili, jednom riječju sjajno. S obzirom na vašu organizovanost i dosljedno držanje plana nije ni moglo biti drugačije. Za sada vam je najvažnije da ste uspješno pozavršavali sve poslove, prvenstveno one koje se tiču promjene finansijskog stanja, pa sada možete da uživate u odmaranju.

Vodolija
Vi ćete se danas naći u situaciji da razmatrate nove mogućnosti širenja svojih poslovanja, koje će vas privući prvenstveno sa finansijskog aspekta. Za sada vam je važno da dobro razmotrite ono što vam se nudi, te da se ne povedete za zaradom, jer bi vam ona mogla pažnju skrenuti sa nekih bitnijih detalja , koji bi vas kasnije mogli koštati.

Ribe
Vi ste danas raspoloženi samo za izležavanje. Čini vam se da je vrijeme savršeno za odmor, kao i da je za vas najbolje da se zavučete u krevet i okružite slatkišima, filmovima, uopšte svim onim stvarima koje vam prijaju i koje vas opuštaju. Još kad biste nekako mogli da nagovorite voljenu osobu da vam se pridruži, bilo bi savršeno.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ko Jede ovu žitaricu puca od zdravlja

Pročitaj →

Tradicionalna grčka musaka

Pročitaj →

Kristijan Golubović gađao Tomovića flašom!

Pročitaj →

VODITELJICA DOBILA PRIJETNJE UCVILJENE SUPRUGE! „Brak mi se raspao zbog Sanje Kužet

Pročitaj →

Sukob žirija i novog direktora Granda!

Pročitaj →

Anid Ćušić i Gabrijela Pejčev u duetu

Pročitaj →

Bebe koje su rođene u oktobru posebne su

Pročitaj →

Ova 4 horoskopska znaka čeka velika sreća

Pročitaj →

ASTRO DIJETA: Ovnovi da zaborave na brzu hranu, Lavovi na hleb, a za pripadnike jednog znaka ALKOHOL JE SMRT!

Pročitaj →

SA NJIMA NIKADA NE ZNATE NA ČEMU STE: Ovi horoskopski znakovi NE POKAZUJU svoja osećanja

Pročitaj →

EROGENE ZONE PO HOROSKOPU: Jedan od znakova prosto obožava da mu ljubite prste!

Pročitaj →

Ovaj horoskopski znak može da vam čita MISLI

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.