Dnevni horoskop za 27.jun 2020

Ovan
Posao: Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča i pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima zato ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.

Ljubav: Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi. Moguće je i da vam poslovna situacija odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično.

Zdravlje: Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima ,moguće su povrede nogu. Čuvajte svoje zdravlje. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Bik

Posao: Bez veće nervoze i burnih reakcija se potrudite da zavrsite dogovoreni posao. Nije sve tako crno kao što u pojedinim trenucima mislite. Imate dobrih ideja na na umu, ali nemojte mnogo žuriti sa njihovom realizacijom, opredelite se za smer ka kojem ćete ići.

Ljubav: Nova poznanstva vam deluju obećavajuće. Ukoliko ste pre par dana upoznali neku osobu, smatrate da ona i te kako može da zadovolji vaše kriterijume I da možete sa njom ostvariti komunikaciju na duže staze. Budite strpljiviji.

Zdravlje: Pojačana nervoza može loše uticati na vaš digestivni trakt. Više spavajte i manje se nervirajte. Šetnja bi vam prijala.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Blizanci

Posao: Bićete skloniji nervozi nego inače. Ne dopadaju vam se pojedini poslovni saradnici i smatrate da i bez njihove uključenosti vi možete sami završiti posao, bolje nego u saradnji sa njima. Strpite se još malo. Uskoro ćete i samo moći da realizujete sve što ste zamislili.

Ljubav: Razgovor sa partnerom vam može biti odličan ventil obzirom da poslovnu tenziju prenosite i na vaš odnos. Opustite se, nije sve tako crno, radujte se zajedničkim trenucima, razgovarajte o temama koje vas opuštaju i uživajte uz čašu dobrog vina.

Zdravlje: Zdravstveno stanje vam se može pogoršati ukoliko bolujete od nekih hroničnih bolesti. Izbegavajte stresne situacije i ljude koji negativno utiču na vas.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Rak

Posao: Fali vam energije i elana da poslove završite do kraja postavljenog roka. Kao da ste se istrošili i nemate volje da stvari privedete kraju. Ukoliko mislite da ne možete sami sve zavrsiti konsultujte se sa nekim ko bi mogao da vam da smernice u radu. Oni koji su bez posla, ne nailaze na prave ponude.

Ljubav: Nedostatak motivacije i pad energije, utiče negativno na vaš odnos sa partnerom, ukoliko ga imate. Ukoliko ste slobodni ne nalazite dovoljno inspiracije u suprotnom polu da preduzmete nešto i potrudite se da pronađete osobu sa kojom biste mogli ostvariti dublji kontakt.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja. Trenutno neraspoloženje možete neutralistai aktivnostima koje volite. Šetajte što više i boravite u prirodi na svežem vazduhu.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Lav

Posao: Ukoliko danas potpisujete neki ugovor obratite pažnju na legalnost istog. Možda ćete imati primedbe i na sam tekst ugovora. Voljni ste da posao završite onako kako mislite da treba. Smetaju vam saveti pojedinih osobe za koje smatrate da i nisu toliko kompetentni da daju sud o važnim poslovnim pitanjima.

Ljubav: U ljubavnom životu stvari se odvijaju u dva smera. U jednom trenutku ste raspoloženi za potrebe i komunikaciju sa partnerom u drugom trenutku vam smeta što partner hoće da razgovara sa vama o mnogim temama. Imajte više razumevanja za svog partnera.

Zdravlje: Povremene promene raspoloženja će danas biti izražene. Obratite pažnju na kardiovaskularne smetnje. Ukoliko imate hroničnih problema obratite se lekaru.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Devica

Posao: Danas ste svesni svojih kvaliteta i pohvala koju dobijate od strane nadređenih vam i te kako prija. Trudite se da ostavite pozitivan utisak i imate stav nekoga ko je i te kako odgovoran. Dan je pogodan i za moguće pokretanje sopstvenog biznisa.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, danas imate želju da se posvetite svom partner što je više moguće. Smatraćete da vaš partner to i zaslužuje, jer vam uporno i svakodnevno pruža podršku u svim vašim poduhvatima. Spremite mu malo prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja danas. Raspoloženi ste i vedri. Čuvajte se povreda zglobova usled neke aktivnosti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga

Posao: Postoji mogučnost da vam se danas javi nekadašnji poslovni partner koji trenutno živi u inostranstvu. Poslovi koje ste tada radili sa njim su bili jako uspešni i na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko se javi ponudiće vam nastavak saradnje i kroz tu saradnju biste ostvarili jako dobre novčane prilive.

Ljubav: Ukoliko ste usamljeni u toku dana biste mogli razmišljati o osobi koju ste pre neko vreme upoznali u inostranstvu ili je to osoba koja često putuje i ima veze sa inostranstvom. Javiće se kod vas želja da ponovo uspostavite kontakt sa njom jer ste proveli jako prijatne zajedničke trenutke.

Zdravlje: Prija vam fizička aktivnost. Imate utisak da vam energije ne fali ni malo. Čak i ako se budu pojavili određeni simptomi prehlade i gripa, vi ćete to brzo sanirati.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpija
Posao: Opet vas muče određene sumnje kada je posao u pitanju. Iako sve deluje uobičajeno, niste sigurni da imate adekvatne saradnike. Ili su to saradnici za koje smatrate da nisu dovoljno voljni da učestvuju u poslu ili brinete da neće dovoljno kvalitetno odradoti posao. Novčani prilivi mogu malo kasniti usled nedovoljno jasne komunikacije.

Ljubav: Zabrinuti ste za odnos sa partnerom, čini vam se da ste se malo udaljili, ali još uvek ne zelite da mu se obratite sa takvim sumnjama. Porazgovajate sa njim o svemu što vas muči. Slobodno bi mogli biti nezainteresovani za suprotni pol. Draže im je da sede kod kuće sami ili u dobro poznatom društvu nego da sklapaju kontakte sa novim osobama.

Zdravlje: Obratite pažnju na zube i koske generalno, mogući su bolovi. Obavite preventivni pregled kod stomatologa. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Strelac

Posao: Daleko od toga da ovaj dan nije povoljan, ali osim nekih kraćih trzavica, kašnjenja, sve ostalo će proći u najboljem redu. Saradnici su voljni da vam budu na usluzi I izađu vam u suster kad god je to potrebno. Možete se osloniti na njih i verovati im.

Ljubav: Ukoliko imate partnera vaš odnos sa njim je stabilan. Niti će biti nekih trazavica niti nekim lepih trenutaka. Vi nećete imati želju da sa njim danas izlazite i viđate se, ali ćete imati želju da komunicirate i izažete sa nekim drugim ko nije vaš partner. Budite oprezni.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja, uveče će se raspoloženje značajno popraviti i imaćete želju da uživate u večernjim aktivnostima. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Jarac

Posao: Ukoliko nemate posao, dan i nije baš najpovoljniji za pronalaženje istog. Biće zastoja u komunikaciji, slanja pisama na pogrečne meilove, pogrečne brojeve telefona. Ukoliko ste zaposleni ali želite da promenite posao, današnji dan nije najpovoljniji za to. Sačekajte još koji dan ili se konsultujte sa nekim oko povoljnijih okolnosti.

Ljubav: Vaš partner želi da što više bude uključen u zajednočke aktivnosti, ali vi niste raspoloženi trenutno za bilo kakve aktivnosti sa njim. Imajte malo više razumevanja i cenite njegovu želju da vam se posveti i bude kraj vas. Slobodne ribe mogu upoznati novu osobu i ostvariti kratkotrajnu komunikaciju sa njom.

Zdravlje: Pojačana nervoza se može loše odraziti na san. Želudac vas može mučiti ili možete imati negativna razmišljanja. Boravite što više u prirodi na svežem vazduhu.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vodolija
Posao: Dajte sebi malo vremena pre nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji i najstabilniji pravac. Moraćete da se prilagodite nekim zahtevima ili uslovima koji vam baš i ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke.
Ljubav: Partner vam može zameriti česta odsustvovanja, tvrditi da se ponašate čudno i sumnjati da nešto krijete. Ukoliko ne postoje neka dešavanja “sa strane” kod vas, sve ovo će se lako srediti, uz minimalan trud. Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara.
Zdravlje: Osetljivi su vam disajni organi. Utopljavajte se i opuštajte kod kuće uz neki dobar film ili neko piće sa dragom osobom.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Ribe
Posao: Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati. Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savet, ne gurajte i ne potencirajte na brzini, sve će se rešiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osećaj kao da se borite sa vetrenjačama, ne rasipajte svoju snagu.
Ljubav: Vaša voljena osoba je okrenuta svojim prioritetima, a vi to doživljavate kao neku formu povlačenja i distanciranja od vas. Ne padajte u vatru, probajte da rešite probleme razgovorom. Oni koji su slobodni ni sami više nisu sigurni u neke osobe, nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vam se udvaraju.
Zdravlje: Obratite pažnju na respiratorni sistem. Što više se odmarajte i ne preterujte u hrani. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ko Jede ovu žitaricu puca od zdravlja

Pročitaj →

Tradicionalna grčka musaka

Pročitaj →

Kristijan Golubović gađao Tomovića flašom!

Pročitaj →

VODITELJICA DOBILA PRIJETNJE UCVILJENE SUPRUGE! „Brak mi se raspao zbog Sanje Kužet

Pročitaj →

Sukob žirija i novog direktora Granda!

Pročitaj →

Anid Ćušić i Gabrijela Pejčev u duetu

Pročitaj →

Bebe koje su rođene u oktobru posebne su

Pročitaj →

Ova 4 horoskopska znaka čeka velika sreća

Pročitaj →

ASTRO DIJETA: Ovnovi da zaborave na brzu hranu, Lavovi na hleb, a za pripadnike jednog znaka ALKOHOL JE SMRT!

Pročitaj →

SA NJIMA NIKADA NE ZNATE NA ČEMU STE: Ovi horoskopski znakovi NE POKAZUJU svoja osećanja

Pročitaj →

EROGENE ZONE PO HOROSKOPU: Jedan od znakova prosto obožava da mu ljubite prste!

Pročitaj →

Ovaj horoskopski znak može da vam čita MISLI

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.