DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUL 2020

Ovan
Pred vam je dan koji biste najradije poželjeli izbjeći kada je o obavezama riječ. Imate toliko toga na dnevnom redu da ne znate od čega biste prije krenuli. Pokušaćete da se izvučete od svih vanrednih aktivnosti, kao i da se na neki način oslobodite od uobičajenih dnevnih obaveza. Danas bi vam prijalo druženje i izlazak pa to sebi i priuštite.

Bik
Bikovima je današnji dan u znaku novca i uopšte materijalnih sredstava. Da bi ste se osjećali zadovoljno neophodno je da se vaše imovisko stanje poboljša. Danas pokušajte da osmislite na koji način biste to mogli ostvariti. Vrijeme je za akciju, ali samo ukoliko ste ju prethodno pažljivo isplanirali.

Blizanci
Stalo vam je da na nekoga ostavite utisak, pa ćete se zaista svojski truditi da to i postignete. Oslonite se na svoj urođeni šarm i počastite okolinu neodoljivim osmijehom. Nervoza koju danas osjećate je tipična za fazu u kojoj ste se našli, pa se ne uzbuđujte isuviše oko toga ako je vaši najbliži ipak primijete. Pred vama su značajne promjene.

Rak
Već duže vrijeme ste pod stresom, čini vam se da su stvari izmakle kontroli i hipohondar u vama se javio. Ono što vam u stvari treba jeste da se malo odmorite i smirite tok misli koji je krenuo da oscilira iz krajnosti u krajnost. Shvatite da za bilo kakvu odluku imate na raspolaganju sve vrijeme svijeta, pa samim tim ne treba da požurujete stvari.

Lav
Za mnoge Lavove ovo je dan u kojem je akcenat na prijateljskim kontaktima. Iako je početak sedmice i samim tim ste pretrpani obavezama i planovima koje u narednim danima treba da sprovedete u djelo, nastojte da današnji dan provedete uz drage ljude , koje zbog posla već neko vrijeme zanemarujete.

Devica
Vi imate potrebu da uronite u obaveze i na taj način pokažete da i vaše postojanje ima svoju svrhu , plan, uopšte smisao. Stvar je u tome da se vi osjećate živima jedino kad radite i to kad ste pretrpani obavezama. Danas ćete biti zadovoljni, jer ćete poslovnih aktivnosti imati toliko da ništa drugo neće moći da se uključi u vaš raspored.

Vaga
Vi ste bezbrižni i uljuljkani u misli o novim finansijskim mogućnostima koje će se danas pojaviti.Tačnije zasigurno dobijate određenu svotu novca, koju ćete sa zadovoljstvom utrošiti na neke samo vama bitne stvari. Volite da obradujete i sebe i drage ljude sa nekim sitnijim poklonima, pa ćete se tako postaviti i danas.

Škorpija
Nije dobro vama danas protivrječiti. Skloni ste da nadugačko i naširoko branite svoje stavove , pa i one koji su zreli za mijenjanje, što je samo potvrda vašeg tvrdoglavog ostajanja pri svome po svaku cijenu. Nije bitno to što vi niste u pravu, bitno je da nikome ne dozvolite da vas osporava. Bićete skloni da se suprotstavljate svima i svemu.

Strelac
Što se tiče Strijelaca, dan je u znaku ljubavnih kontakata. Za slobodne pripadnike znaka ovo znači nova poznanstva, a za zauzete dobar odnos sa partnerom. Ipak imajte na umu da vam Merkur danas može donijeti nepromišljenost prilikom kontakata sa bliskim ljudima, pa pokušajte da obuzdate jezik koji vam je danas malo brži od pameti!

Jarac
Danas ste zaista vrijedni. Radite kao da vam je to jedino važno u životu. Ništa drugo ne dobija mjesto u vašem prebukiranom rasporedu. Odlučni ste da sve svoje dnevne aktivnosti obavite dobro, kao i da za njih dobijete maksimum priznanja. Vaša ambicija je danas izuzetno naglašena i usmjerena ka konkretnom cilju!

Vodolija
Iako je trenutno u vašem životu isuviše dešavanja koja vas na neki način bacaju u različite aktivnosti i naprosto umaraju sa količinom angažovanja koja je potrebna da se sa njima izborite , vi uspješno iznalazite rješenja . U svojim rukama držite sve konce, pa se iako s mukom , za sada se dosta dobro držite. Odmorite malo i pustite da drugi brinu.

Ribe
Danas vam je potreban mir i komocija u kućnoj atmosferi. Dosadilo vam je da se dajete u poslovnim poduhvatima u bilo kojoj mjeri, pa ćete danas jasno povući liniju i svojim saradnicima staviti do znanja da ne mogu od vas očekivati da ste im uvijek na raspolaganju. Umjesto rada vi ćete se više prikloniti odmaranju i prijeko potrebnom opuštanju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tradicionalna grčka musaka

Pročitaj →

Kristijan Golubović gađao Tomovića flašom!

Pročitaj →

VODITELJICA DOBILA PRIJETNJE UCVILJENE SUPRUGE! „Brak mi se raspao zbog Sanje Kužet

Pročitaj →

Sukob žirija i novog direktora Granda!

Pročitaj →

Anid Ćušić i Gabrijela Pejčev u duetu

Pročitaj →

Bebe koje su rođene u oktobru posebne su

Pročitaj →

Ova 4 horoskopska znaka čeka velika sreća

Pročitaj →

ASTRO DIJETA: Ovnovi da zaborave na brzu hranu, Lavovi na hleb, a za pripadnike jednog znaka ALKOHOL JE SMRT!

Pročitaj →

SA NJIMA NIKADA NE ZNATE NA ČEMU STE: Ovi horoskopski znakovi NE POKAZUJU svoja osećanja

Pročitaj →

EROGENE ZONE PO HOROSKOPU: Jedan od znakova prosto obožava da mu ljubite prste!

Pročitaj →

Ovaj horoskopski znak može da vam čita MISLI

Pročitaj →

“U DEPRESIJI SAM”: Evo kako je proživljava i kako iz ovog stanja izlazi SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.