Detalji za savršen dekor savremenog doma

Tirkizna je vrlo lepa i zaista moćna boja.

Ona predstavlja zanimljivu kombinaciju zelenog i plavog tona, ali zapravo ima svoj sopstveni karakter i ne duguje mnogo ni jednoj od njih. Ako se pravilno koristi u prostoru zaista može promeniti izgled jednog doma i doprineti njegovom šarmantnom izgledu. Kako bi primenili tirkiznu boju u svom životnom prostoru nisu vam čak ni potrebni krupni komadi nameštaja u ovom tonu, niti kompletni zidovi opisani njime. Dovoljni su zapravo mali tirkizni detalji strateški pozicionirani.

Ukoliko imate trpezarijski prostor dizajniran u neutralnom koloru, tirkizna boja može biti predivan dodatak koji će probuditi sliku koju svakodnevno gledate. Vaza sa cvećem ili korpa sa voćem može vam poslužiti u ove svrhe. Takođe za malo smeliji potez možete potražiti luster sa tirkiznim sjajem ili stolice sa presvlakom u ovoj boji. Ako pak u trpezariji imate lepu klupu za ručavanje dekorativni jastuci u tirkiznom koloru mogu biti fantastičan dodatak.

Kada zakoračite u svoju dnevnu sobu i tamo na mnogo mesta možete iskoristiti tirkiznu boju – dekorativni jastuci, zavese, podne prostirke kao i lepe stone lampe samo su neki od detalja koji vam se nude. Zidna umetnost je takođe vrlo lep izbor kada poželite da uz pomoće tirkizne boje istaknete specifičan plažni stil.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.