Deseta kuća – Medium Coeli

Prirodni znak – Jarac
Prirodni vladar – Saturn
Profesija, posao; poslodavci, šefovi, nadređeni. Ambicioznost, karijera. Status, ugled, čast, prestiž, moć, slava ili sramota, ozloglašenost, negativni publicitet; reputacija. Autoriteti, dostojanstvenici, oni koji imaju moć i oni koji provode zakon: kraljevi, prinčevi, vojvode, državnici, diktatori, premijeri, ministri, sudije, policija… Jedan od roditelja, onaj koji predstavlja uzor, obično roditelj istog spola. ‘Oči javnosti’. Čast, status
Butine, koljena
Jug
Medium Coeli se povezuje s profesionalnim uspjehom koji pojedinac dostiže u toku svog života. Odnosi se na njegov ugled i reputaciju koju uživa u društvu, pobjede, vrhunce u karijeri, nagrade, priznanja i drugo. Ovo je kuća velike motivacije za dostizanje poslovnog uspjeha i predstavlja moć, uspjehe i žrtve kroz koje pojedinac mora proći u životu. S tim u vezi ukazuje i na mnoga iskušenja, požrtvovanja, odricanja, ulaganja i muke da bi se došlo do samog vrha. Ovisno o tome koje se planete nalaze u ovom polju i kakvi su aspekti prisutni ovisi i to hoće li doći do uspjeha ili ne jer može ukazivati i na gubitke i razne teškoće. Ova kuća se, također, odnosi i na autoritet jer predstavlja oca.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.